начало

244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища 244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища

Търся адвокат за завеждане на дело срещу застрахов.компания

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат за завеждане на дело срещу застрахов.компания

Мнениеот TSS » 20 Фев 2004, 16:17

Търся адвокат за завеждане на дело срещу застрахователна компания ,относно забавяне на излащане на обезщетение за настъпило застр.събитие по Гражданска отговорност. Вече 6 м не ми изплащат обезщетението.Установи се, че този който ми е блъснал колата е виновен, но досега нищо. Искам да заведа дело. Моля, пишете ми на емайл адреса. Очаквам и съвети! Благодаря Ви!!! mitrev_77@abv.bg
TSS

Re: Търся адвокат за завеждане на дело срещу застрахов.компа

Мнениеот Бай Ганьо » 20 Фев 2004, 16:19

Колко пари чакаш да вземеш?
Бай Ганьо

Мнениеот TSS » 20 Фев 2004, 17:15

Ами вече 6 месеца ме баламосват. Вече трябва да заведа дело. Не виждам друго решение
TSS

Мнениеот desi01 » 20 Фев 2004, 18:05

Трябвало е да ти платят в 15 дневен срок от завеждане на щетата .Имаш право на иск с/у застрахователя за да си получиш както обезщетението така и лихва за забавата.Коя е застрахователната компания
desi01

Мнениеот tsolakis » 20 Фев 2004, 23:05

e-maila mi e tsolakis_stefi@abv.bg
pi6i 6te ti dam kordinatite si.Mislia 4e moga da pomogna.
tsolakis

Мнениеот bgjurist » 21 Фев 2004, 13:47

София ул. "Цар Асен" № 33, вхлБ, ет.2, НОВА правна агенция, 0889 644 763 или 02 986 69 38 - адв Жельо Желев.
bgjurist
Потребител

Мнениеот TSS » 21 Фев 2004, 15:26

Застрахователната компания е "ЕВРОПА"
TSS

Мнениеот TSS » 21 Фев 2004, 15:27

Мога ли да получа юридическа помощ от затрахователното дружество, към което съм бил застрахован?
TSS

Мнениеот donna2 » 21 Фев 2004, 15:34

никой няма да ви направи такава услуга това е все едно да си вкарат автогол, юристите на застраователя ще защитават естествено него ,а не вас
donna2
Потребител

Назад към Общи дискусии