начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

СУ "Климент Охридски"

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СУ "Климент Охридски"

Мнениеот Маева » 07 Апр 2003, 11:34

В обвите за работа, където се търсят юристи, много често можем да срещнем изискване, кандидатите да са завършили висшето си образование в СУ "Климент Охридски"?!
Маева

Re: СУ "Климент Охридски"

Мнениеот Калисто » 07 Апр 2003, 11:52

Пропуснахте успех 5.50,редовно завършили,с два западни езика,компютърна грамотност,ако са жени да изглеждат добре и да не са сериозно обвързани.
Калисто

Мнениеот Деси » 07 Апр 2003, 13:37

... както и изискването за възраст - не повече от 23 години и 5 години стаж по специалността?!!!
Деси

Мнениеот kiara » 07 Апр 2003, 13:49

Звучи супер!!!!!
А другите да мрем ли?!...........Деси написа:
>
> ... както и изискването за възраст - не повече от 23 години и
> 5 години стаж по специалността?!!!
kiara
Младши потребител

Мнениеот Elegantnia » 07 Апр 2003, 14:05

Maeva, za diskriminacia li namekvash? Sadi gi do dupka. Ako pak nasreshta ti se izpravi niakoi ot SU, moje i da shvanesh razlikata.
Elegantnia

Мнениеот dinev » 08 Апр 2003, 17:52

Абе, "Елегантния", да не би да си от СУ?
А може би си все още студент?
Не,а се плашиш, копеуе!!!!!
dinev
Потребител

Мнениеот remo » 09 Апр 2003, 00:56

webmaster,

тъпата тема започва отново!!! ;-(
Нали помниш какво обеща!
remo

Мнениеот veselinov » 11 Апр 2003, 15:29

Eleganten, hubavo 4e imash samochustvie, dano da se izpravim niakoi den edin sreshtu drug....
veselinov
Нов потребител

Мнениеот senator » 12 Апр 2003, 19:51

Spored men ne e vagno kade si zavyr6il, a po vagno e kak raboti6.Ne ste li syglasni s men????Za6toto moge da si zavyr6il Oksford ili Kejmbrdj, no v glavata ti da nqma ni6to i bykel da ne razbira6 ot rabotata si, a edin 4ovejk zavyr6il Uzoto da te smage v sydebnata zala.Tova e moeto mnenie po tazi tema.Kojto ne e syglasen s men neka me ospori na e-mail:senator@lex.bg!!!
S UVAGENIE:CEHATOP
senator
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 13 Апр 2003, 00:32

Когато и където кажеш...
само дето не съм "елегантния"
Обещавам ти добро препотяване
Mb}|{bT

Мнениеот eNIgMa » 14 Апр 2003, 15:48

A da ne bi da si "nejniya" be sladur;-)
eNIgMa

Мнениеот senator » 14 Апр 2003, 19:47

Nqma6 problem, no sega imam zada4i, a puk sym i ot sand. i nemoga da patuvam.Ako iska6 po neta daj nqkakyv kazus i 6te si sporim.Puk 6te hvanem nqkoj bespristrasten, za da re6i koj ot dvamata 6te e pobeditel.:)))
Syglasen????/
senator
Младши потребител

Мнениеот senator » 14 Апр 2003, 19:47

Nqma6 problem, no sega imam zada4i, a puk sym i ot sand. i nemoga da patuvam.Ako iska6 po neta daj nqkakyv kazus i 6te si sporim.Puk 6te hvanem nqkoj bespristrasten, za da re6i koj ot dvamata 6te e pobeditel.:)))
Syglasen????/
senator
Младши потребител

Мнениеот barmalei » 14 Апр 2003, 22:24

Абе тука има и някакви дето само си мислят че са завършили право!
barmalei

Мнениеот Elegantnia » 14 Апр 2003, 22:30

Imam tolkova samochuvstvie, kolkoto sam i eleganten. Prosto se sheguvam s Maeva s aliuzii ot edno liubimo detsko filmche.
No pak niamam i komplexi. Za da se izpravim edin sreshtu drug parvo shte pochakash da zavarsha - vse oshte sam v V-ti kurs /SU/ i kraiat mu se ne vidi.
Inache si imam obichana pogovorka : "Koniat e po-visok, no ot magare se pada po-losho. To vlaga merak v tazi rabota." Ako chovekat e sarcat, obicha si rabotata i viarva v tova , koeto pravi , to sas sigurnost shte e po-effectiven ot niakoi leniv nafukaniak s diploma ot Harward ili ... SU.
Pak i veche sam na godini, kogato ne se vpechatliavam ot markovite acsesoari. Za niakoi snobi tova moje i da e diplomata ot SU.
Elegantnia

Мнениеот Маева » 15 Апр 2003, 12:14

Колеги, приятно се изненадах като видях толкова много отговори по темата и то написани с чуство за хумор. Колега Елегантен, асоциациите ви с герои от любимите ни анимационни филми са напълно удачни. И сте напълно прав по отношение на мнението ви за марковите аксесоари, що се касае до самочуствието в нашата професия е задължително условие, като дипломата. Приемете го като съвет от колега, завършил преди повече от пет години - не СУ и който не си търси работа, защото и началниците му смятат, че е добър (не ми го казват, но ми плащат добре и то от момента в който си взех дипломата). Просто се изненадах на съдържанието на тези обяви за работа, защо са избрали такъв критерий. А може и да има защо. Аз лично познавам както колеги завършили СУ-то, така и такива завършили с тази специалност в ПУ. Но както измежду едните, така и измежду другите има невероятни специалисти в областта в която работят. От друга страна не познавам обаче колеги, завършили НБУ. Та за това повдигнах темата, а не за да се предизвикваме на дуел.
По принцип съм съгласна с колегата Сенатор, само се съмнявам, че ако нямаш ништо в главата ще те допуснат да завършиш Оксфорд или Кеймбридж. Докато и в СУ-то един ден ще завършиш!?
Имах удоволствето да разговарям с Минитъра на правосъдието - Станков преди време, той спомена че де разработва за проект, съгласно който ще бъде въведен единен държавен изпит за всички студенти, завършили право в страната и ако повече от определен процент колеги от един ВУЗ се провалят на този изпит, юридическият факултет там се закрива. Тогава може би и мнението на работодателите ще се промени.
Маева

Мнениеот Маева » 15 Апр 2003, 12:46

Скъпи, Ремо! При цялото ми уважение към теб, защото следя пубикациите ти. Или има и друг Ремо07?
Не знам защо смяташ темата за тъпа, но дори и да е така, надявам се това да не е лично.
Честно - не мога да си спомня да съм ти обещавала нещо!?!
Маева

Мнениеот senator » 16 Апр 2003, 09:24

barmalei написа:
Абе тука има и някакви дето само си мислят че са завършили
право!

Barmalei, za kogo namekva6???
senator
Младши потребител

Мнениеот Deyan_M » 16 Апр 2003, 10:10

Е съдейки по казаното от министър Станков смяташ ли, че няма да има и умишлено късане на този изпит, по отношение на студенти от определени вузове? Аз лично мисля, че да:-)
Deyan_M

Мнениеот senator » 16 Апр 2003, 19:33

Syglasen sym s Deyan_M, no ne misli6 li, 4e tyk trqbva da sa sybektivni, a ne obektivni.Kazal sym i prodylgavam da si poddyrgam teoriqta, 4e kade i da u4i6 (zavyr6il)
stiga da si razbira6 materiqta i da vyr6i6 sys gelanie rabotata si 6te si nomer 1 i nikoj ni6to nqm da moge da ti kage:)))))))
senator
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии