начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Въпрос за слагане под запрещение.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за слагане под запрещение.

Мнениеот beylian » 03 Окт 2021, 20:20

Съпругата ми има биполярно разстройство от 2007г.Често сменя лекарствата не се лекува пълноценно лежи средно два-пъти в годината в психиатрично заведение .Проблема е че тегли кредити които не може да връща ,играе хазарт и залага покъщнината .Имаме дете на 4г.Имам няколко въпроса .
1 Ако пусна молба за запрещение може ли това да доведе до намеса на социални и закрила на детето и съпътстващи обременености с внезапни проверки и прочие ?
2 Кой се назначава за настойник аз съм и законен съпруг може ли друг да бъде назначен за настойник?
3 Съпругата ми получава социална пенсия трябва ли да се пуска молба до съда всеки месец за да може да се разходва и кой ще я разпределя за да не отива за хазарт ?
4Тежка ли е процедурата ,заплаща ли се ?
5 Мога ли да си навлека някакви по големи проблеми ако подам молба за запрещение ?
Благодаря предварително .
beylian
Младши потребител

Назад към Общи дискусии