начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

In poculis

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

In poculis

Мнениеот karfi4ka » 23 Фев 2003, 23:43

Хубава среща проведохме в "Ел Корасона"-а, нали? Аз поне се чувствах много уютно сред толкова усмихнати и готини хора. Едва ли е учудващо, че се прибрах на разсъмване със специфичната танцова стъпка две напред , една леко встрани :)) А за тези, които не бяха, но пожелаха да научат ( понеже обичат да Знаят ;)) ) ще река: от толкова луди бири и весели водки събитието трудно ще бъде възстановено в детайли :)) Но и с две думи мога да разкажа - стана купон! :)))

Ваша малка карфичка
karfi4ka
Младши потребител

Re: In poculis

Мнениеот 666666 » 24 Фев 2003, 11:26

Абе, направихме един пропуск, увлечени в бири и водки, ама здраве да е, ще го поправим - не се разбрахме за теферича:)))
Идва време за забиване на колчета, мислете и предлагайте!!!!
666666
Младши потребител

Мнениеот znajko » 24 Фев 2003, 22:38

Само веднъж няма да дойда и ще заформите най- щурия купон. Е, надявам се, следващия път на hebigatsu да не му хрумне пак да е в петък:)

[%sig%]
znajko

Мнениеот 666666 » 25 Фев 2003, 11:44

Не тъжете, колега, следващия път ще го направим на Витоша, за да не сте ощетен:)
666666
Младши потребител

Мнениеот Lara Croft » 26 Фев 2003, 15:47

Все пак, аз мисля, че най-щурият купон тепърва предстои.Ремо ми обеща "лично"!!!!
Към Ремо: Ако си забравил, ще ти кажа-седях цяла вечер(или почти цяла) до лявото ти рамо.
Колеги, сериозно да помислим за сбирка извън София!!!!Призовавам към сериозно отношение :))))))
Lara Croft

Мнениеот karfi4ka » 26 Фев 2003, 23:51

И аз имам едно такова усещане, че най-щурото тепърва предстои :))...Амa ние май само се подканяме един друг за теферича, пък никой не дава конкретни предложения. Що ми се струва, че пак ще правим работна среща в Корасон-а...:))))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот remo » 27 Фев 2003, 13:37

Уважаеми Лексури /от Лекс - сладури/,

виждам, че за всички вечерта е минала отговорно, ползотворно, и е завършила доброволно, сиреч - всичко е било ОК.
За мен също беше така, само да не трябваше да напускам купона в най-интересният момент - уви! ;-))))
Но пък бях в значително по изгодна позиция от znajko. Не съжалявай приятелю - помогни ми за организацията за следващата сбирка и всичко ще е 6! ;-))))

Уважаема Лара, не само, че не съм забравил за обещанието си, но и доколкото си спомням на външната врата направихме уговорка вие - лексурите от София - да се договорите и стиковате някаква дата. 666666 направи интересно предложение за база на Витоша, което за мен е изключително удачно.
До няколко дни ще представя в тази нишка и други предложения - място, база, характеристики, цени. Мисля, че ще е удачно и всички останали, имащи предложения, да ги направят тук, за да могат да бъдат обсъдени и в крайна сметка да се вземе решение.
Истината е, че много трудно ще стиковаме програмите на толкова много хора, но нищо не пречи да опитаме! ;-))))

Знам, че доста колеги от цялата страна четат форума, но защо ли не се включват в мероприятията?!? Специално за колегите от Пловдив съм сигурен, че имат огромното желание да се срещнем, но така и до днес не дадоха нишан за това. Надявам се, да се засрещнем при следващите срещи!
remo

Мнениеот 666666 » 27 Фев 2003, 18:05

Хехеее, голяма тръпка са пловдичани:) Колкото повече, толкова по-добре:)
Моето предложение за тези, които не го знаят е Витоша - хижа "Звездица", като местоположение - близо до писта "Конярника". Колите стигат до нея, голям паркинг, страхотен ресторант, вкусна храна, камина, уредба - всеки си носи каквито иска дискове, парно и всяяяяякакви други екстри. Сега се прави сауна, докато отидем сигурно ще е готова. Има и зала за семинари - някой ако иска може да изнесе лекция:))))) но най-добре ще е същата да ни се каже в ресторанта, не за друго, ами по-добре се възприема материала, като имаш чаша пред себе си.

До 09.03.03 г. всички места са заети, мислете за дата след тази.

Давайте и други предложения, след това ще проведем интернет-гласуване:)
666666
Младши потребител

Назад към Общи дискусии