начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Адвокат семейно право

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокат семейно право

Мнениеот nora12345 » 11 Дек 2022, 12:14

Здравейте.
Предварително се извинявам за поста който ще напиша.
Търся адвокат по семейно право. Такъв който си знае матерната, има опит и спечелени дела , устат в съда и надъхан да спечели дело. Такъв който да намери механизъм да изпълни исканията на клиента си.
Писна ми от адвокати които не си знаят материята и закона, и в с.з по ЗЗДН, пледират за родителски права.
Писна ми от адвокати, които вземат хонорари без да ги защитят в определения казус.
Писна ми от адвокати, които тайно зад гърба ти, сключват сделка с ответния адвокат за да получат допълнително някой лев.
Писна ми о адвокати, които се отнасят неглижирано към дадения казус и го притупват на две на три, без да вникнат в смисъла и целта.
Писна ми от адвокати , които те мотат - ама днеска, утре, след седмица и прочее и не могат да вържат два срока.
Писна ми да давам само пари по такива БЕЗ РЕЗУЛТАТИ, защото НЕ СЪМ БОГАТА.
Писна ми.
Искам читав адвокат, който да тежи в защита на иска си и да бъде на страната на искателя.

Благодаря предварително
nora12345
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ