начало

Имуществените последици по чл. 125, ал. 3 от Търговския закон Имуществените последици по чл. 125, ал. 3 от Търговския закон

Хазартен Закон, ПОМОЩ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Хазартен Закон, ПОМОЩ

Мнениеот chrislizardc » 21 Ное 2013, 15:26

Здравейте,

Интересува ме какъв е закона за залагане в България на компютърни игри. Странен въпрос :D .Никъде няма информация по този въпрос. В Америка например законът за залагане на компютърни игри не е същият както при останалите залагания(футбол, баскетбол, тенис и т.н.) поради причината, че компютърните игри се водят игри на умения, докато при другите спортове това се води игра на шанс и за да направиш такава платформа има определени закони. Бих искал да разбера какъв е закона за направата на платформа за залагания на компютърни игри.

Благодаря на всички помогнали предарително.
chrislizardc
Нов потребител

Re: Хазартен Закон, ПОМОЩ

Мнениеот rts » 21 Ное 2013, 15:36

Щом става въпрос за залагания, според мен не става въпрос за игри, а за хазарт, т.е. необходима Ви е съответна консултация по тези въпроси, и мястото й не е тук.
Словесната заигравка "залагания на компютърни игри" може да ви излезе много скъпо.
rts
Активен потребител

Re: Хазартен Закон, ПОМОЩ

Мнениеот chrislizardc » 21 Ное 2013, 15:45

Да аз съм съгласен, че е хазарт, но в България закона не споменава нищо за залаганията на този тип нещо
chrislizardc
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ