Имам ЕООД, което никога не е извършвало дейност. Пререгистрирано е в ТР, до 2010 са подавани ГФО-та.
За 2011 пропуснах срока:заявих в НСИ че е икономически неактивно, пуснах ГДД в НАП за неактивни дружества и ГФО, но в ТР ... проспах срока. Консултирах се с Ваш колега дали мога сега, заедно с 2012 да пусна ГФО и за 2011.Той ми отговори, че няма да го приемат към Г2. Говорих със счетоводител, той пък ми каза,че ще го приемат, но ще ме глобят. Не знам как да постъпя.
Моля, бихте ли ми казали как ще е най-безполезнено за мен, как да постъпя.
Предварително на отзовалите се.
- Дата и час: 12 Мар 2025, 19:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Непубликуван ГФО в ТР
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Непубликуван ГФО в ТР
rina555 написа:...... Консултирах се с Ваш колега дали мога сега, заедно с 2012 да пусна ГФО и за 2011.Той ми отговори, че няма да го приемат към Г2. Говорих със счетоводител, той пък ми каза,че ще го приемат, но ще ме глобят. Не знам как да постъпя.
През 2011 подадох Г1 за АД, заедно 2009 и 2010, приеха ги, не са ме глобили, въпреки че при приемането ме предупредиха че има такава възможност.
Пробвайте с ясното съзнание, че евентуално може да се наложи да платите глоба.
Истината рядко е чиста и никога проста
-
wladi - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|