- Дата и час: 12 Мар 2025, 22:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
фалшифициране на подпис,Виваком
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
фалшифициране на подпис,Виваком
През месец 7.2011г. служител от Виваком преподписва договор от мое име и фалшифицира подписа ми. За "новия договор" мобилния оператор дори не ме уведомява,чак сега се усещам че договора ми е "предподписан" с нов срок,но същите услуги предоставени от тях.Потърсих информация за настоящия ми договор и моб. оператор любезно ми предостави копие от него на който Аз не съм поставял своеръчен подпис, но под моето име се мъдри някакво " Д" което е началната буква на моето бащино име.
Разбирасе поисках обяснение от "Виваком" а те ме посъветваха- да подам сигнал в най близкото районно управление на полицията откъдето може да бъде назначена проверка.
Въпроса ми е:
-в полицията или в прокуратурата трябва да "съобщя"?
-как да процедирам,ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка!!!
Ще помоля само за адекватни отговори свързани с "практическото" изпълнение на молбата ми,без да превръщаме темата в "ГОВОРИЛНЯ"
Разбирасе поисках обяснение от "Виваком" а те ме посъветваха- да подам сигнал в най близкото районно управление на полицията откъдето може да бъде назначена проверка.
Въпроса ми е:
Ще помоля само за адекватни отговори свързани с "практическото" изпълнение на молбата ми,без да превръщаме темата в "ГОВОРИЛНЯ"
- itzo1968
- Нов потребител
Re: фалшифициране на подпис,Виваком
itzo1968 написа:През месец 7.2011г. служител от Виваком преподписва договор от мое име и фалшифицира подписа ми. ......
Ама моля ви се, не искам изобщо да разводнявам темицата ви, но ако наместите в жалбата първото си изречение от тук- скоро ще установите колко е крехка "свободата, която се намира на върха на копието, Санчо".
И, тази работа с прокуратура и полиция какво ви ползва?
практическа насоченост, стъпка по стъпка( помагало може би), ама без бърборене... е, успех на преподавателите.
Мдам, пак се извинявам, че бях толкоз нахална да вляза и прочета темата ви, еле да я разводня.
Модераторът да си свърши работата.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:itzo1968 написа:През месец 7.2011г. служител от Виваком преподписва договор от мое име и фалшифицира подписа ми. ......
Ама моля ви се, не искам изобщо да разводнявам темицата ви, но ако наместите в жалбата първото си изречение от тук- скоро ще установите колко е крехка "свободата, която се намира на върха на копието, Санчо".
И, тази работа с прокуратура и полиция какво ви ползва?
практическа насоченост, стъпка по стъпка( помагало може би), ама без бърборене... е, успех на преподавателите.
Мдам, пак се извинявам, че бях толкоз нахална да вляза и прочета темата ви, еле да я разводня.
Модераторът да си свърши работата.
Това тук не е форум за "бла-бла" "дрън-дрън" потърси си някой женски сайт за губене на време и "люпене на семки"
- itzo1968
- Нов потребител
Здрайте, ицо или там както се пишете,и аз без да разводнявам темата.Питам:
-как искаш да получиш,компетентно мнение, като се заяждаш?
За поли мога да кажа , че е добър професионалист,практик и теоритик
- antoan01
- Младши потребител
antoan01 написа:Здрайте, ицо или там както се пишете,и аз без да разводнявам темата.Питам:
Толкоз ли е трудно да подминеш темата ако НЕ знаеш,и НЕ можеш да помогнеш.
Точно за такива като "antoan01" ; Поли; Гена; ТРайко и всичките подобни специалисти прецезирах повдигнатата от мен тема.
- itzo1968
- Нов потребител
Хе-хе,
не в това е проблема, така щото и ЗНАМ и МОГА, ама НЕ ИСКАМ ( последното е доста важно за мен).
Точно заради това "прецизиране" напоследък съвсем ми се изпари желанието да помагам. Пък и не виждам смисъл да крада от джоба на колега, който може и да ви изтърпи претенциите срещу заплащане.
Ако сте разбрал- ок., ако ли не- пак така, все ми е тази.
Аз тук си люпя семките, а ти идваш и подаваш шепа, но с претенции, че ги искаш белени.
не в това е проблема, така щото и ЗНАМ и МОГА, ама НЕ ИСКАМ ( последното е доста важно за мен).
Точно заради това "прецизиране" напоследък съвсем ми се изпари желанието да помагам. Пък и не виждам смисъл да крада от джоба на колега, който може и да ви изтърпи претенциите срещу заплащане.
Ако сте разбрал- ок., ако ли не- пак така, все ми е тази.
itzo1968 написа:Това тук не е форум за "бла-бла" "дрън-дрън" потърси си някой женски сайт за губене на време и "люпене на семки"
Аз тук си люпя семките, а ти идваш и подаваш шепа, но с претенции, че ги искаш белени.
- Гост.
- Старши потребител
А, защо трябва да Ви помагаме ?
1.държите се грубо
2. с не уважение
3. и имате някакви претенций, не знам на кое се дължи?
На липсата на първите 7 или на разни комплексарски изжижяжания ?
1.държите се грубо
2. с не уважение
3. и имате някакви претенций, не знам на кое се дължи?
На липсата на първите 7 или на разни комплексарски изжижяжания ?
- antoan01
- Младши потребител
Опс, изживявания!!!
- antoan01
- Младши потребител
Поправките се правят, като се редактира самия пост.
ПП А, ако не си имал предвид самата личност Претенций, трябва и там да се поправиш.
Апропо, по каква линия защитаваш poli_g . Аз не бих го правил. Защото, ще и навредя.
ПП А, ако не си имал предвид самата личност Претенций, трябва и там да се поправиш.
Апропо, по каква линия защитаваш poli_g . Аз не бих го правил. Защото, ще и навредя.
- fbr65
- Потребител
Боклуци!
Човекът ви пита КЪДЕ - полиция или прокуратура, да се обърне. Трудно ли е да му кажете - в СЪДА. Да си попрочете малко в интернет, да си напише Искова молба, да си я подаде и НИКОГА да наема боклуци, които не стават от леглото си за по-малко от 1000 лева.
Трябва ли да си наеме адвокат, за да му каже къде да се обърне.
Боклуци!
Човекът ви пита КЪДЕ - полиция или прокуратура, да се обърне. Трудно ли е да му кажете - в СЪДА. Да си попрочете малко в интернет, да си напише Искова молба, да си я подаде и НИКОГА да наема боклуци, които не стават от леглото си за по-малко от 1000 лева.
Трябва ли да си наеме адвокат, за да му каже къде да се обърне.
Боклуци!
- piliev
- Нов потребител
Аз попаднах днес на вас, за да си изясня, кои е юридическия термин за "фалшифициране". Но човекът явно ви познава. Вие не сте "Говорилня", а "Плюилня".
- piliev
- Нов потребител
Вие мислите само за ПАРИ!
Издигането на плачевната правна култура на нацията ни не ви интересува. Човекът не знае елементарни неща. Може да се обърне и към трите институции - полиция, прокуратура, съд, но нещата НЕПРЕМЕННО, в неговия случая, ще стигнат до съда.
Издигането на плачевната правна култура на нацията ни не ви интересува. Човекът не знае елементарни неща. Може да се обърне и към трите институции - полиция, прокуратура, съд, но нещата НЕПРЕМЕННО, в неговия случая, ще стигнат до съда.
- piliev
- Нов потребител
Що не седнеш, да помислиш, па като насъбереш всичко, що имаш да го изсипеш тука, да го направиш наведнъж, че така става кат сапунка 
П.П. Издигането на плачевната правна култура зависи преди всичко от желанието на индивидите от... хм... нацията ни... да си я издигнат, ама те в 9/10 от случаите не щат да го правят

П.П. Издигането на плачевната правна култура зависи преди всичко от желанието на индивидите от... хм... нацията ни... да си я издигнат, ама те в 9/10 от случаите не щат да го правят

Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Умнико, написал съм го така, че като почнете да триете, да остане поне нещо.
А на тази останала 1/10, като този тук случай, вие как помагате?
А на тази останала 1/10, като този тук случай, вие как помагате?
- piliev
- Нов потребител
Глей са, мозък. Кои сме тия, дето ще почнем да трием, не знам - аз не мога, па и другите, взели отношение, не могат - нямат такива права.
Случаят не е от едната десета. Влиза начумерен, надут, фъчка се и командва - еми без пари така не се прави. Добра дума железни врати отваря. Ти къде му видя на тоз питающ добрите думи? Я разгледай колко теми има с друг тон, че и хората благодарят за отговорите? Там що ли се получава, не знам? Ако някога си бачкал в магазин, бръснарница, кръчма или квото щеш подобно - ще ме разбереш. Ако не - синичките букви по-долу.
Бъди здрав. Това е най-важното.
Случаят не е от едната десета. Влиза начумерен, надут, фъчка се и командва - еми без пари така не се прави. Добра дума железни врати отваря. Ти къде му видя на тоз питающ добрите думи? Я разгледай колко теми има с друг тон, че и хората благодарят за отговорите? Там що ли се получава, не знам? Ако някога си бачкал в магазин, бръснарница, кръчма или квото щеш подобно - ще ме разбереш. Ако не - синичките букви по-долу.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Въпроса ми е:
ТОВА ЛИ Е
Влиза начумерен, надут, фъчка се и командва
? Той моли, ако не си го прочел.
Това за "прозореца на монитора", подбуда към физическа разправа ли е?
ТОВА ЛИ Е
Влиза начумерен, надут, фъчка се и командва
? Той моли, ако не си го прочел.
Това за "прозореца на монитора", подбуда към физическа разправа ли е?
Последна промяна piliev на 24 Сеп 2012, 15:17, променена общо 1 път
- piliev
- Нов потребител
Той моли толкова, колкото човек, който казва "сакам да те питам нещо, али сакам отговоро да е ДА", просто пита. "Ще помоля само за адекватни отговори" си е чиста заповед. Не е важно само какво казваш, ами и по какъв начин го казваш, ако мЪ разбираш 

- ykovachev
- Активен потребител
Здравейте. Реших да попитам директно тук без да пускам нова тема.
След като бъде подадено оплакването в прокуратурата или в РУП се образува досъдебно производство и случаят се дава на разследващ полицай или следовател. След което до 2 месеца разследването трябва да приключи и отново всичко се връща в прокуратурата. Нали така? Става въпрос за подобна измама с договор на мобилен оператор, който не е разписан лично от клиента.
Въпросът ми е колко време може да се бави едно такова дело? Има ли някакви срокове за приключването му? Трябва ли всички разпитани свидетели да се явят в съда, за да се прекрати делото?
Станаха няколко въпроса. Ще ви бъда много благодарна, ако ми обясните това.
След като бъде подадено оплакването в прокуратурата или в РУП се образува досъдебно производство и случаят се дава на разследващ полицай или следовател. След което до 2 месеца разследването трябва да приключи и отново всичко се връща в прокуратурата. Нали така? Става въпрос за подобна измама с договор на мобилен оператор, който не е разписан лично от клиента.
Въпросът ми е колко време може да се бави едно такова дело? Има ли някакви срокове за приключването му? Трябва ли всички разпитани свидетели да се явят в съда, за да се прекрати делото?
Станаха няколко въпроса. Ще ви бъда много благодарна, ако ми обясните това.
- didi99
- Нов потребител
Тия 2 месеца за "разследването" ... направо ги забравяте. Ако нещо се свърши до 2 години пак добре. То ще са графологични и други експертизи, за които пари няма, куриерите пътуват със скоростта на костенурка...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
ykovachev написа:Случаят не е от едната десета. Влиза начумерен, надут, фъчка се и командва - еми без пари така не се прави. Добра дума железни врати отваря. Ти къде му видя на тоз питающ добрите думи? Я разгледай колко теми има с друг тон, че и хората благодарят за отговорите? Там що ли се получава, не знам? Ако някога си бачкал в магазин, бръснарница, кръчма или квото щеш подобно - ще ме разбереш. Ако не - синичките букви по-долу.
Здравейте, на теория сте прав, но моята практика с този форум показва друго.
viewtopic.php?f=3&t=52209 - трети ден чакам отговор, пък и се постарах да бъда изчерпателен.
Може би трябва да вкарам по-твърд език, той поне привлича внимание?
- hdobrev
- Нов потребител
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|