- Дата и час: 10 Фев 2025, 13:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
телефонен тормоз
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
телефонен тормоз
От една седмица някакяв идиот ме тормози почти денонощно по мобилният ми телрфон.Праща ми неприлични SMS-и.Звъни ми постред нощ и ми затваря.Когато аз го набера не отговаря.Телефонът от който ме тормозят е на GLOBUL. Проверих в GLOBUL и се оказа , че това е карта b-conekt.От моя мобилен оператор ме посъветваха да пусна жалба в Полицията.Дали ще има някакъв ефект?Как е правилно да постъпа?
- milenbb
- Младши потребител
Re: телефонен тормоз
Единственият вариант е да си смениш номера,а това за жалба в полицията е тъпотия,тъй като нищо няма да стане.ЗМ-то ще е срещу"неизвестен извършител".
- Галина
Аз бих пуснла жалба до прокуратурата. Дори и образувано срещу неизвестен извършител, то производството бе особена трудност би установило на чие име се води глобулския телефон, а оттук и би могло да се установи кой е ползвал този телефон по време на телефонния тормоз, който ви се налага да търпите!
- meri
- Потребител
Мери, нали казаха, че е предплатена карта, май, тъй че установяването чий е телефона не би минало без особени трудности.
- Пионерче
Имам подобен проблем, но при мен не се изписва номера на повикването. Всъщност, това което се изписва е "задържан разговор". Допускам, че се касае за телефон на БТК, т.е., по часа на повикване може би ще е възможно да установя номера на абоната?
- ...
Моето предложение е: ако нямате опция на телефонния си апарат за отказ на достъп на определени номера помолете за това мобилния оператор- просто намерете начин точно този телефонен номер да няма достъп до вашия.
- no name
Не знам дали това е някакьв синдром или епидемия по бьлгарина,но у нас непрекьснато през определени периоди на домашния телефон се обажда някой и мьлчи отсреща,след известно време затваря.Отначало мислехме,че е някоя "тайна" и "срамежлива" приятелка на брат ми, но това продьлжава вече доста дьлго и майка ми е вече сериозно обезпокоена.Има ли някакьв начин да се поиска от БТК, някаква разпечатка или извлечение на входящите повиквания?
- Гост
*** 0888 88 88 88 ***
AMI TOZI KOYTO TE TORMOZI E NIAKOY PSIHOPAT ,OT MNOGOTO LUDI PUSNATI DA SE RAZHOGDAT SVOBODNO SRED NAS,ZASHTOTO V LUDNICATA NIAMA S KAKVO DA GI HRANIAT ,A I IDVA ZIMA PAK I GERMANSKITE SHINELI OT VTORATA SVETOVNA VOINA S KOITO GI OBLICHAT,SA ZA BOKLUKA. E V PO DOBRIAT VARIANT ,MOGE DA SE KASAE ZA NIKOY SRAMEGLIV TVOY OBOGATEL,NO ZNAE LI CHOVEK.INTERESNOTO V SLUCHAYA E CHE OT /GLOBUL/ SA VI OSTAVILI NA PROIZVOLA NA SADBATA,NEKOREKTNO ZA FIRMA KOYATO IMA PRETENCIATA DA E EDIN OT LIDERITE V TELEKOMUNIKACIONNIYAT PAZAR. SRAM !!! TOVA MOGE DA SE SLUCHI SAMO V TAPA DARGAVA KATO TAZI. AZ LICHNO BIH NAPISAL EDNO PISMO DO IZPALNITELNIAT DIREKTOR NA /GLOBUL/ I DA MU OBESNIA ZASHTO SMIATAM DA SI PREHVARLYA KAM DRUGITE MOSHENNICI OT "M-TEL" PRIMERNO. I VERVAY MI SHTE SI RAZDVIGAT ZADNICITE. ZA POLICIATA !!!! SMEHORIA!!! E VIG ZA DETO EDIN STUDENT PRATI EDIN MAYTAPCHIISKI /SMS/ NA BAT BOYKO,NASHATA SUPER HOLIVUDSKA POLICIA ,OTKRI PODATELYAT SA SEKUNDI.CHE CHAK NASHIAT RODEN ,UVAGAEM I VISOKO MORALE SAD GO OSADI NA GLOBA. POHVALNO !!! NO TI DRAGA,TI NE SI NITO BAT BOYKO ,NITO PRIATELKATA MU TAKA, CHE SHTE TE TORMOZIAT. A, AKO ISKASH MOGESH DA PREDOSTAVISH KARTATA SI ,NA DRUG VID IDIOTI KOITO SI PUSKAT IZMISLENI OBIAVI ,ZA DA GI TARSIAT. ZASHTOTO TE TAKA SE CHUVSTVAT VAGNI I ZNACHIMI . MILIA , NE ZABRAVIAY KADE GIVEESH !!! TI KAKVO OCHAKVASH OT TOZI BATAK BALGARIA ???
- KOLEVIKO.
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|