- Дата и час: 05 Фев 2025, 11:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
pomosht za KAT
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
pomosht za KAT
Zdraveite,polychix konteiner ot USA,i v nego imashe 2lodki s kolesari na moe ime sas taloni za registracia na kolesarite v USA.Na 27.08.2006 god gi obmitix i kolesarite sashto.Na 14.ianyari2007 god otidox v KAT sas kolesara da go registriram,platix si grajdanska otgovornost,a ot tam mi kazaxa che triabvalo da ida na texnotest,i tova svarshix izdadoxa mi protokol za saotvetstvie na kolesara.Sled koeto zanesox dokymentite pri dej oficer na kanalite-KAT,predostavix my presniman talon na kolesara,dokymenta ot texnotest,grajdanskata,i mitnicheskata dokymentacia.Sashtiat mi kaza da idvam prez den do kat i da si proveriavam koga da doida s kolesara v kat da si go registriram.$pati xodix do tam i nai nakraia mi kaza che ne moga da si registriram obiknovennia kolesar za lodkata koito se sastoi ot 4jeleza,i edna os s 2kolela kajete kakvo da napravia ako mojete napravo sam v bezizxodica vsichko sam si platil i nai nakraia nasata darjava da kaje che ne stava molia vi za otgovor idikov@abv.bg dano v Evropeiskite strani ne e taka-BLAGODARIA predvaritelno na vsichki vi i se YSMIXVAITE
- psnt
- Нов потребител
Накарайте от Кат да Ви издадат писмен отказ или заведете един свидетел, пред който да Ви откажат и пуснете жалба против този отказ-така или иначе няма какво друго да правите, поне изтъкнаха ли ви аргумнет защо не може да стане регистрацията.
- pitasht
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|