начало

ПП-ДБ питат КС: Брои ли се в срока на мандата периодът на незаконно освобождаване от длъжност ПП-ДБ питат КС: Брои ли се в срока на мандата периодът на незаконно освобождаване от длъжност

Паркинги и гаражи

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Паркинги и гаражи

Мнениеот pavelll_33 » 12 Яну 2007, 20:11

Здравейте? Ще Ви, напиша какво ми се случи, а Вие, Ми дайте съвет.
Преди 3 дни паркирах колата си за около 30минути между Руски паметник и пл. Македония без да видя и прочета че, това пространство било паркинг на фирма- Паркнги и гаражи.
Когато се върнах и потеглих с колата забелязах че, са ми лепнали съобшение на стъклото което гласеше- да заплатя обезщетение на тази фирма, срещу издаване квитанция от контрольора № еди кой си, или срещу издаване касов бон от паркинга пред ЦУМ-това трябвало да стане в 7 дневен срок и ако не го сторя ще ми се наложи глоба от 20лв.Огледах паркинга но така и не видях, къде бе този контрольор и понеже бързах се качих и си заминах.
Да Ви кажа право- не смятам да си губя времето да търся разни контрольори или да ходя до ЦУМ.за да им привеждам обезщетенеия , нито глоби.
Въпроса ми е- как ще докажат че, този ден и час ,мойта кола е била паркирана на това място- със снимков материал ли?
pavelll_33
Младши потребител

Мнениеот marter » 16 Яну 2007, 09:55

:oops: Може да поискате снимов материал. Фирмата заснема, неправомерно паркирани МПС в зелените площи, а и не само там.
marter
Потребител

Назад към Взаимопомощ