- Дата и час: 10 Фев 2025, 18:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
предстоящи избори - да предоставя наетото от мен помещение
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
предстоящи избори - да предоставя наетото от мен помещение
Здравейте. Наемател съм на клуб на ловеца - кафене.Във връзка с предстоящите избори за президент днес получих писмо от кмета на общината който за уточнение е и председател на управителния съвет на ловно рибарското дружество , че във връзка с предстоящите избори на 21.10.2006г. в 16.00часа е" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОСИГУРИТЕ ПРЕДАВАНЕТО НА КЛЮЧ ЗА ИЗБОРНОТО ПОМЕЩЕНИЕ" да им осигуря 10-15 стола маса покривка по възможност с неутрален цвят и телефон /в заведението ми няма телефон/ и заведението ми няма да работи от 21.10. до 23.10. включително. Та въпроса ми е аз на кого да се оплача като кмета и председателя на ЛРД е един и същи човек . Като съм наясно какви са ни отношенията нито ще ми намалят наема за това ,че няма да работя нито ще има ефект ако се обърна към кмета. Има ли право да се разпорежда по този начин и да ми съсипва работата а на персонала ми кой ще плати. И по време на избори ли могат да се разпореждат както при военно положение
- pip
- Младши потребител
Дали има право или няма има ли значение като си под наем. Явно като кмет е поискал от председателя на ЛРС съгласие помещението да бъде предоставено за СИК. По всяка вероятност дълго е размишлявал дали сам на себе си да отговори
- anirri
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|