Здравейте, имам следния проблем:
Един пиян ми удари колата която беше паркирана пред домът ми, като после избяга.Намерихме въпросноя човек и колата с която беше извършил ПТП-то, но когато доидоха полицаите тои заяви че нищо незнае и, че жена му е карала а тя естествено небеше пила.От моята кола нестава почти нищо смляна е жестоко криво купе и така нататък ако трябва мога да приложа снимки.На жената на въпросното лице беше съставен акт и плати само някаква глоба нищо повече, а моята смазана кола си остава за моя сметка, застрахователя(колата няма каско) ми плати 960 лв за тотална щета, но аз за 960 лв немога да си взема кола става дума за БМВ 318и 86 година с газ в перфекто състоение. В случая мисля че нямам вина за случилото се - мога ли да търся отговорност от човека които ми нанесе щетата в смисъл да ми доплати до реалната стоиноста. Благодаря.
- Дата и час: 05 Фев 2025, 02:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Автомобилна злополука
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ТЪРСИТЕ ПРАВАТА ПО РЕДА НА ЗЗД. ЗАВЕДЕТЕ ИСКОВА МОЛБА СРЕЩУ ВОДАЧА. ИСКАЙТЕ РАЗЛИКАТА ЗА ЩЕТАТА ИЛИ ЩЕТИТЕ. ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРАКТИКА В ТАЗИ ПОСОКА.
- hristov67
- Младши потребител
сигорно е така, аз вече опитах и адвоката ми каза че колата ми неструвала толкова по швакето?аз го питам ок кактогава да си купя с 960 лв бмв като моето тои вика ами незнам това е закона оправяисе:( това ли наистина е закона или има и други критерий които да определет една реална цена? че те само двата ми стопа и фаровете са 300 лева:( (втора ръка)
- samolet
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|