начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

колко е заплатата на един новоназначен дознател?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот pm » 18 Юли 2006, 15:34

pm
Потребител

Мнениеот sympatiagata » 18 Юли 2006, 16:07

около 600-620лв./ реално се вземат около 520- 540лв. след удръжките.
sympatiagata
Младши потребител

:)

Мнениеот sbt » 18 Юли 2006, 16:56

Така е, но ако си мислиш, че заплатата е определяща:) след една година ще имаш нужда от психиатър.Проблемът не е в работата която ще вършиш, а колегите с който работиш.Един бивш дознател:)
sbt
Нов потребител

Мнениеот sympatiagata » 18 Юли 2006, 17:36

Никой не твърди, че работата е лесна, нито че заплащането е адекватно за нея. Необходими са доста нерви, здрава психика, търпение и мноого инат :) , но както пише един колега- тази професия е и призвание. А колкото до колегите... да, много зависи в какъв колектив и в каква среда попадаш, но това важи за всяка една професия. Когато аз започвах работа никой от колегите ми не протегна ръка за помощ- приеха ме не като още един човек, който ще помага и работи, а като конкуренция и разбрах, че трябва да разчитам само на себе си. За щастие при следователите нещата не стояха така. Всико, което знам и научих и продължавам да уча е благодарение на тях.
sympatiagata
Младши потребител

Мнениеот policai » 18 Юли 2006, 20:54

Така е, както казва Симпатягата. Не знам от колко голям град сте, от каква база питате/ в смисъл адвокат, юрисконсулт или що сте/, но ако Ви влече наказателноправната материя - опитайте, винаги можете да размислите. Или обратното в тези мътни времена, можете да сте стожер на справедливостта - един от нас-малкото 8)
Каквото и да решите - успех!!! :D
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Назад към Взаимопомощ