начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

АДВОКАТСКО ПЪЛНОМОЩНО

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

АДВОКАТСКО ПЪЛНОМОЩНО

Мнениеот МАЙКА » 12 Яну 2006, 11:55

Платих на адвокат за водене на дело от името на дъщеря ми, която беше непълнолетна. Получих адвокатско пълномощно на мое име. След започване на делото дъщеря ми навърши пълноетие. Адвокатът настоява и тя сега да му плати хонорар и на свой ред да го упълномощи. МОЛЯ, кажете ми редно ли е това?
МАЙКА

Мнениеот mutsa » 12 Яну 2006, 12:49

След като дъщеря ви е навършила пълнолетия в хода на делото, редно е вече лично да упълномощи адвоката. Това въобще не означава, че на колегата следва да се заплаща повторно. Все пак, да не би да сте се договорили, че хонорара ще се изплаща на части и просто да е дошъл момента?
mutsa
Потребител

Мнениеот МАЙКА » 13 Яну 2006, 17:14

УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ПОДОБНА УГОВОРКА, ИНЕЧЕ НЕ БИХ ТЪРСЕЛА НЕЗАВИСИМО МНЕНИЕ. БЛАГОДАРЯ ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА!
МАЙКА

Мнениеот аз » 14 Яну 2006, 20:51

Абе този адвокат що не си...
Наистина би следвало дъщеря Ви да го упълнмощи вече от свое име, но щом хонорара е бил платен наведнъж и е нямало други уговорки-той няма никакво право да ви иска други пари за същото дело.
Но моят съвет е да си потърсите друг адвокат-щом този веднъж е започнал да Ви прави проблеми... :evil:
аз

Мнениеот Гост » 15 Яну 2006, 01:10

Прави са колегите - махайте го тоя!!! Щом веднъж е направил проблем - възможно е да ви продаде делото на противната страна - упълномощете друг!
Гост

Назад към Взаимопомощ