начало

Георги Георгиев обсъди със съдии в Пловдив преодоляването на бавното правосъдие Георги Георгиев обсъди със съдии в Пловдив преодоляването на бавното правосъдие

отказа за рекламация

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отказа за рекламация

Мнениеот mia » 07 Яну 2006, 14:30

Имам следния въпрос: преди една година сменихме дограмата в апартамента и присъединихме едната тераса, като покрива беше направен от фирмата, която монтира дограмата. Почит веднага започна да тече и от въпросната фирма са идвали поне 5 пъти, като нищо от това, което направиха не спря течовете. Подадохме жалба до Комисията за защита на потребителите, но отговорът им беше или да се явим при Помирителната комисия или да се съдим с фирмата. Това с комисията не ми се струва много сериозно и вече конкретния ми въпрос е има смисъл да завеждаме дело и просто да си направим нов покрив?
mia

Мнениеот Рамстайн » 08 Яну 2006, 21:56

Съди ги за неизпълнение на договора за израбтка който сте сключили за догмата. Ако не е бил сключен с документ тогава трябва да имаш предвид, че свидетелските показания за сключени договори за суми над 1000лв. не са допустими в гражданското съдопроизводство.
Рамстайн

Назад към Взаимопомощ