начало

Парламентът дава старт на избора на ВСС, инспекторат и конституционен съдия Парламентът дава старт на избора на ВСС, инспекторат и конституционен съдия

Обжалване заповед на кмета

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване заповед на кмета

Мнениеот Ела » 07 Дек 2005, 18:02

Накратко, купих парцел от реститути, възстановен по чл.10 от ЗСПЗЗ (незастроен). Лятото подадох молба за изработване на ПУП, но имам отказ, защото излезе още един нотариален акт на собственици, които са закупили парцела от някогашното ТКЗС. Този имот е реституиран след това обаче на собствениците от които го купих, тъй като не е бил застроен и подлежи на връщане. Само че кмета ме отряза за ПУП - имам отказ, който в момента обжалвам по административен ред - след 2 дни първо заседание. Как следва да процедирам пред съда? Въобще нямам опит в тази насока и всяка помощ би била полезна за мен, благодаря.
Ела

Мнениеот Ela » 08 Дек 2005, 11:51

Naistina mi e speshno i molia za malko pomosht.
Ela

Назад към Взаимопомощ