Здравейте,
Четох доста по темата но така и не видях конкретни неща.
Повечето от Вас препоръчват да е в чужбина..но къде -кой университет и къде мога да намеря информация
В юридическия нищо не можаха да ми отговорят.
Колко време е тая специализация .... много ли ще струва ?
Благодаря Ви предварително за отговорите и извинявайте за невежието ми в тази област, но просто няма кой да ми отговори в целия СУ,а от скоро ползвам интернет.
- Дата и час: 09 Фев 2025, 23:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Къде да специализирам?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Къде да специализирам?
студентка написа:Здравейте,
Повечето от Вас препоръчват да е в чужбина..но къде -кой университет и къде мога да намеря информация
Благодаря Ви предварително за отговорите и извинявайте за невежието ми в тази област, но просто няма кой да ми отговори в целия СУ,а от скоро ползвам интернет.
Едва ли, някой ще може да ти отговори, ако ти самата не знаеш какво искаш да специализираш и за какво искаш да ползваш тази специализаци след това. Кажи какво искаш да правиш? За какво искаш да ползваш тая специализация и предполагам ще получиш по-конкретни отговори.
- Гост
Re: Къде да специализирам?
студентка написа:Здравейте,
Според мен:
1. Великобритания-Кейбридж и Оксфорд;
2. Германия-" Алберт Лудвиг"-Фрайбург, Хайделберг и "Лудвиг Максимилиян"-Мюнхен;
3. Франция-Сорбоната;
4. Русия- Московският държавен университет " М. Ломоносов" и Московският държавен институт по международни отношения;
5. САЩ-Харвард, Принстън, Йеилският университет;
6. Холандия-Католическият университет в Тилбург, Хагската академия.
- Гост
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|