начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Palnomoshtno za otkrivane na OOD

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Palnomoshtno za otkrivane na OOD

Мнениеот Paola » 23 Ное 2005, 18:46

Moje li niakoi da mi kaje kakvo to4no triabva da sadarja palnomoshtno,dadeno ot 4ujdenec za otkrivane v Bulgaria na OOd,za da moje toi da kupi zemia tuk.Predpolagam,4e sadarja sahtia obem ot prava kato v slu4aia,kogato balgarin upalnomoshtava balgarin da mu otkrie OOD.Gore dolu me interesuva sadarjanieto na tova palnomoshtno. :roll:
Paola

амиии

Мнениеот 3310 » 24 Ное 2005, 22:39

П Ъ Л Н О М О Щ Н О

Подписаният …………….. Германски гражданин с личен паспорт .........................., издаден на ................., валиден до ................. от Италианско посолство гр.................... и адрес : Република Германия, гр. ..................., ул. “.....................” № .........., с настоящето Пълномощно,

УПЪЛНОМОЩАВАМ :

.........................................................

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да изготви и внесе в Софийски Градски Съд, необходимите документи за Регистрация на Еднолично Дружество с Ограничена Отговорност “............................”- ЕООД със седалище и адрес на управление: Република България, гр................., община “..................”, ............................................., като ме представлява и подписва навсякъде където е необходимо, във връзка с дадените му от мен по-горе пълномощия.
Да ме представлява пред банките като открие от мое име, депозитна банкова сметка в която да внесе сумата от 5000 /пет хиляди лева/ като капитал на “.................."- ЕООД, както и да изтегли част или цялата сума от банковата сметка.
Да регистрира Фирмата в БУЛСТАТ, Данъчната служба и Национален Осигурителен Институт.
Да ме представлява и подписва навсякъде където е необходимо, както и да предава и приема документи или суми на лица и организации, във връзка с предоставените му от мен по-горе права.
Всички клаузи от пълномощното да се тълкуват изцяло в полза на правата на упълномощения да ме представлява.

Упълномощител:
………………………………….

ПОКУПКАТА НА ИМОТ Е ДРУГА РАБОТА
3310

Re: амиии

Мнениеот vladcee7 » 11 Яну 2006, 16:41

3310 написа:П Ъ Л Н О М О Щ Н О

Подписаният …………….. Германски гражданин с личен паспорт .........................., издаден на ................., валиден до ................. от Италианско посолство гр.................... и адрес : Република Германия, гр. ..................., ул. “.....................” № .........., с настоящето Пълномощно,

УПЪЛНОМОЩАВАМ :

.........................................................

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да изготви и внесе в Софийски Градски Съд, необходимите документи за Регистрация на Еднолично Дружество с Ограничена Отговорност “............................”- ЕООД със седалище и адрес на управление: Република България, гр................., община “..................”, ............................................., като ме представлява и подписва навсякъде където е необходимо, във връзка с дадените му от мен по-горе пълномощия.
Да ме представлява пред банките като открие от мое име, депозитна банкова сметка в която да внесе сумата от 5000 /пет хиляди лева/ като капитал на “.................."- ЕООД, както и да изтегли част или цялата сума от банковата сметка.
Да регистрира Фирмата в БУЛСТАТ, Данъчната служба и Национален Осигурителен Институт.
Да ме представлява и подписва навсякъде където е необходимо, както и да предава и приема документи или суми на лица и организации, във връзка с предоставените му от мен по-горе права.
Всички клаузи от пълномощното да се тълкуват изцяло в полза на правата на упълномощения да ме представлява.

Упълномощител:
………………………………….

ПОКУПКАТА НА ИМОТ Е ДРУГА РАБОТА
vladcee7
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ