- Дата и час: 09 Фев 2025, 22:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Predostavqne na polzvane na avtomobili ot lica s uvrejdaniq
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Predostavqne na polzvane na avtomobili ot lica s uvrejdaniq
Imam namerenie da zakupq kola,koqto v momenta e na"invalid",fakt e 4e v Balgariq,60% ot kolite e 4rez ozvobojadvane ot mitni4eski zadaljeni s pomo6ta na zakupeno "invalidno pravo".Tazi kola ve4e e vnesena v Balgaria i se prodava,az q iskam ne zaradi fakta,4e 6te spe6tq 80lv ot danyk i vunetka,a prosto e taova,koeto tarsq!Vaprosa mi e kolko golemi sa riskovete,pri uslovie,4e q prodava poznat i dali ot qnuari.2006 naistina 6te badat zasileni merkite,do takava stepen,4e da se naloji da platq mitoto v troen razmer?
- Chiby
Spored men tozi vapros ne e juridi4eski a ekstrasenski.Niama kak niakoi kolega da znae kavo shte sanuva ministara na finansite i kavo shte im hrumne na gospoda deputatite ta da go oektivirat v zakon koito shte e v sila sled 01=01=2006g=Tova samo vra4ka moje da vi go kaje(i to ako mnogo poznava)
- neznaiko
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|