начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

iskam konsultaciia

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

iskam konsultaciia

Мнениеот g79 » 13 Окт 2005, 21:49

Imam vapros-po4ivkata na u4itelka v detska gradina moje li da bade izpolzvana izvan sgradata na detskata gradina?ili sgradata ne moje da bade napuskana do kraia na rabotnotp vreme?
ima li niakakva naredba ili ukaz na ministerski savet-az znam samo za kodeks na truda?Molia da mi pomognete.Predvaritelno vi blagodaria.
g79

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 22:01

можете да напускате сградата на детската градина разбира се!имь и ньредби в тази област-Наредбата за почивките и отпуските
Гост

Zawisi...

Мнениеот G » 13 Окт 2005, 22:06

Kak e uredeno w prawilnika za wytreshniya trudow red,ako ima takyw,tam nai-weroyatno sa reglamentirani pochiwkite wi i kak moje da gi izpolzwate i kyde.Pri men naprimer na rabotnoto mi myasto w talyw prawilnik e zabraneno napuskaneto na rabotniya obekt prez pociwkata,a tya tryabwa da se izpolzwa w ustanowenata za towa staya.
G

Назад към Взаимопомощ