друг прокурор написа:Поздравления,колега! Вашият отговор на фуражката,наричащ себе си курсант,както и липсата на коментар от негова страна,е чудесен пример,за това какви глупаци работят и ще работят в системата на МВР!
1. Липсата на отговор е защото не ми се затъва в скодоумни и безсмислени спорове !
2. Фуражката, който се нарича курсант, утре ще работи по противодействието на престъпността. И бъдете сигурен, че няма да защитава престъпниците със смешни постановления за прекратяване, както ваши колеги.
3. Надявам се, че не сте наистина прокурор, защото уважението ми към прокуратурата, което отдавна се е разклатило, в момента окончателно се срина.
4. Ума ми не побира що за самосъзнание, що за "високи морални качества" има прокурор, който си позволява да говори по този начин, за българска държавна институция, пък била тя и недолюбвана от него. Или може би още от влизането си в прокуратурата не сте и помислял за това какво Ви вменява професията в дълг и единственото за което мислите е как да си получите поредния подкуп за да прекратите поредното дело?
В ОТГОВОР НА ПЪРВИЯ ПРОКУРОР:
Първо следва да Ви уверя, че ПРАВЯ разлика между "данни за извършено престъпление от общ характер" и "извършено престъпление". И да ви напомня, че по същия начин трябва да Ви репликирам относно думите Ви: "убихте Чората". Дали е убит и кой ще отговаря, също следва да реши компетентен съд, но това не Ви пречи да твърдите че полицаите са го убили. При това малко след като ми направихте забележка, какво се решавало от съда, а не от курсант или прокурор. Сам си противоречите колега. Но това са дребнави заяждания и не ми се занимава повече стях. Други неща ме притесняват повече:
1. Някой,
най-нагло, без каквото и да е притеснение споделя, как си изкарал лъжлив документ за здравословното си състояние. И пита как по-добре може да злоупотреби със свое право.
2. Този някой очаква да намери подкрепа във форум, който следва да се чете от юристи, т.е. хора чиято работа е свързана със спазването на закона.
3. Този някой, намира безусловна подкрепа точно в този форум.
4. Намира подкрепа от този, от когото би трябвало да се страхува! От човек, който се представя за прокурор!??!!!?!?!
И за капак дайте да охулим едно хубаво и полицията! Ми да ! Следващият път "кварталното ченге" да не се меси! Що да се намесва ?? Без това после само пак ще го охулят. И то не местните бабаити, а тези с които уж работи от едната страна на закона.
Така де, ако не се намеси, после никой няма да го съди, че му е навехнал ръчичката. Да си ги остави да се "посбият" в кръчмата, да ги остави да се "поубият" малко. Пък след това прокурорът ще ни обясни, кое е престъпление и кое не.
Това ли трябва да стане според Вас господин прокурор?? Защото с вашите коментари поощрявате точно такъв тип поведение.
В заключение искам само да Ви изкажа моето "възхищение" от начина по който се "грижите" за правосъзнанието на всички които четат тук.
Със здраве !