начало

Европейският съюз на съдебните служители подкрепи исканията на българското сдружение за промени в съдебния закон Европейският съюз на съдебните служители подкрепи исканията на българското сдружение за промени в съдебния закон

социално слаб как да си поискам помощ за наемане на адвокат?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

социално слаб как да си поискам помощ за наемане на адвокат?

Мнениеот disident » 24 Ное 2011, 01:24

Здрасти!
След като съм достатъчно добре документиран социално слаб как да си поискам помощ за наемане на адвокат? Имам доста работа за такъв екземпляр стига да има здрави гащи де и да може да я свърши достатъчно добре. Материалите за работата може да ги погледнете на http://nadezhda-65ltd.Narod.ru
disident
Потребител

Re: социално слаб как да си поискам помощ за наемане на адво

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2011, 01:40

Ей, господин disident, беше споменал стихотворение на Ботев, ама честно не споделям разбирането ти, че е необходимо да се правиш на луд.... Нямаш никаква полза, не си интересен, не защитаваш никаква кауза. Какъв е смисълът тогава? Защо го правиш?Само за да дразниш аудиторията ли?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот disident » 24 Ное 2011, 02:22

"1 Солунци 5-21 А плодът на правдата се сее с мир от миротворците" Ха преди да вземеш решение научи се да спазиш този стих от Библията.
И понеже не го спазваш няма как да стоплиш, че последното го правя за да не ме екзекутират. Отделно започнах понеже и аз имам нужда от нещо като мангизи понеже всичко ми е забранено. Е след като ченгета които работеха с мен по работа де успяха да разберат, че всичко го правя понеже не могат да ме изгонят от работа а ти не си сам си прави заключителните заключения за количеството на твоята мъдрост.
disident
Потребител

Мнениеот bebitor » 24 Ное 2011, 10:11

Г-н Дисидент, от написаното разбрах, че цялата случка се е заплела поради факта, че не искате да работите ангария. Поради що тогава търсите екземпляр- адвокат, който да прави това, което Вие не искате? В момента, поради кризата и поради българския манталитет, разбира се, много адвокати имат всички данни да бъдат социално слаби, пък и компютърната грамотност не е отличителна черта за тази професия. Ще направите ли по едно порталче в полза роду?
Освен това спешно се търсят неплатежеспособни и социално слаби клиенти- водопроводчик, плетачка, дограмист.
:lol:
П.П. С тая снимка, според мен, само сте му вдигнали посещаемостта на г-н султана.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2011, 10:25

Кой ще те екзекутира, бе човек, в момента не се прилага смъртното наказание в България. И кой ще те гони от работа? Единственото, което се разбира от тоя линк, който публикуваш навсякъде, е , че си направил някаква страница на някого и той не ти е платил за услугата. И после си сложил там някакав гола жена на страницата като форма на протест / може би !?/и си имал проблеми с полицията и прокуратурата. Останалите неща в тоя линк звучат като художествена измислица, резултат на развинтеното ти въображение. Какво още си извършил, че да си имаш проблеми с ченгетата? И те нямат ли си друга работа, че да се занимават само с теб?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот disident » 24 Ное 2011, 14:29

Не ме питай мен питай прокурор Мицка, съдия Дианка, Директора на поицията, ... и всчиките дето съм ги изредил дали си имат друга работа или само за такива работи получават заплати. Попитай и съдилището в Страсбург. Документи, че съм бил в ареста и че сега съм под домашен арест не мога да представя понеже не са ми връчвани. също и обвиненията с които ме забиват които ЛОС разпореди да ми се предоставят на заседанието на 21 ноември. Делото дори и в интернет не е споменато, че е насрочено.
disident
Потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2011, 15:23

disident написа:Не ме питай мен питай прокурор Мицка, съдия Дианка, Директора на поицията, ... и всчиките дето съм ги изредил дали си имат друга работа или само за такива работи получават заплати. Попитай и съдилището в Страсбург. Документи, че съм бил в ареста и че сега съм под домашен арест не мога да представя понеже не са ми връчвани. също и обвиненията с които ме забиват които ЛОС разпореди да ми се предоставят на заседанието на 21 ноември. Делото дори и в интернет не е споменато, че е насрочено.

Не ги познавам поименно тези Мици и Дианка и т.н., ама да ти кажа, честно, много дрънкаш и то небивалици, и всички си мислят, че си за бой. Дори и да са ти нарушени правата в някакъв момент, просто не избираш правилния начин да се защитиш, а така оплескваш още повече нещата, за съжаление. :?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот disident » 24 Ное 2011, 18:51

Благодаря за ценната информация. Ха сега кажи какъв е правилния. Ама няма да работя ангария на другаря-султан Петър Николов Петров от с. Кирчево или на който и да е от БКП (Българска Конспиративна Партия). Отделно напомням, че ако има как да ме изгонят от работа, която харесвам е да де и ако има как да ме разделят с девойка която харесвам ще се поукротя без физическо, правно, финансово, лекарско и прочие насилие.
disident
Потребител

Мнениеот disident » 25 Ное 2011, 21:28

bebitor написа:Г-н Дисидент, от написаното разбрах, че цялата случка се е заплела поради факта, че не искате да работите ангария. Поради що тогава търсите екземпляр- адвокат, който да прави това, което Вие не искате? В момента, поради кризата и поради българския манталитет, разбира се, много адвокати имат всички данни да бъдат социално слаби, пък и компютърната грамотност не е отличителна черта за тази професия. Ще направите ли по едно порталче в полза роду?
Освен това спешно се търсят неплатежеспособни и социално слаби клиенти- водопроводчик, плетачка, дограмист.
:lol:
П.П. С тая снимка, според мен, само сте му вдигнали посещаемостта на г-н султана.

Ами доколкото мога да възприема ЗПП имам право на правна помощ при тези ситуации. А за другите дейности не знам да се отпуска. Е да ама от НБПП не искат да водят диалог с мен понеже се позовават на чл. 58 от АПК. Работа при мен за адвокат има много ама достатъчно добър за да си поиска полагащата ми се помощ. Отделно съм завел дело срещу държавата, което без адвокат то си е ясно. Имам номер и бар код. За справка http://VladiLovech.Narod.ru/b.htm Мога да си плащам в натура. Правя програми за обработка на база данни работеща и с интернет а всеки натоварен адвокат има нужда от такава.
disident
Потребител

Мнениеот teogeo » 27 Ное 2011, 01:33

nk7702n написа:
disident написа:Не ме питай мен питай прокурор Мицка, съдия Дианка, Директора на поицията, ... и всчиките дето съм ги изредил дали си имат друга работа или само за такива работи получават заплати. Попитай и съдилището в Страсбург. Документи, че съм бил в ареста и че сега съм под домашен арест не мога да представя понеже не са ми връчвани. също и обвиненията с които ме забиват които ЛОС разпореди да ми се предоставят на заседанието на 21 ноември. Делото дори и в интернет не е споменато, че е насрочено.

Не ги познавам поименно тези Мици и Дианка и т.н., ама да ти кажа, честно, много дрънкаш и то небивалици, и всички си мислят, че си за бой. Дори и да са ти нарушени правата в някакъв момент, просто не избираш правилния начин да се защитиш, а така оплескваш още повече нещата, за съжаление. :?

Говори, Пенке, говори. Мен не ме чуха, може пък теб да те чуят...
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Ное 2011, 01:46

Ами, мисля, че има напредък,давай сега ти, покажи му правилния път на човека, че тъкмо беше взел да пита.. :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот teogeo » 27 Ное 2011, 02:01

nk7702n написа:Ами, мисля, че има напредък,давай сега ти, покажи му правилния път на човека, че тъкмо беше взел да пита.. :mrgreen:

Уморих се аз, а и нямам нужната квалификация. Ти го поемай. Човекът си каза, че може да си отработи услугите. Ще ти избайца една уеб страничка за кантората. Като ти тупурдяса за фон един гол хиндустанец - заварчик и ще заспи работата :mrgreen:
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Ное 2011, 02:10

:lol: :roll: А, не, мерси, нямам нужда. Да се пробва някой друг.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот teogeo » 27 Ное 2011, 02:13

Както искаш. Аз сега седнах да чета стихосбирката му. Ако така хубаво хранят в следствения, както той пише (печена скумрия с гарнитура - зеле и лютеница + десерт), започнах да се замислям. Ако има и парно... ...
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот disident » 27 Ное 2011, 17:23

teogeo написа:Ще ти избайца една уеб страничка за кантората. Като ти тупурдяса за фон един гол хиндустанец - заварчик и ще заспи работата :mrgreen:

Уф омръзна ми да обяснявам. Явно трябва да лепя плакати вече. Предложението беше като заплащане в натура от моя страна а с другаря уговорката си беше за голямата сума от 100 лв. от негова. Така, че споко. Отделно понеже ще се наложи наличието на PHP Server страницата е задължително да е платена и естествено който плаща той държи паролата.
disident
Потребител

Мнениеот disident » 01 Дек 2011, 23:41

А бре майсторе teogeo чак сега се загледах. Къде тука предлагам да правя страница бре та плашиш народа??? Преди ехееее време започнах да правя програма за адвокат ама никой не пожела да ме наеме и нямаше как да я довърша. За съжаление обаче в момента не мога да намеря диска с копието на програмата, а компютрите ми са все още са национализирани. Малко мои произведения може да намерите на http://vladilovech.narod.ru/program.htm
disident
Потребител

Мнениеот disident » 02 Дек 2011, 20:54

Намерих програмата и вече може да се свали. http://vladilovech.narod.ru/zip/lawyer.rar
disident
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 02 Дек 2011, 21:13

Каква е тази програма, изглежда интересна.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот disident » 04 Дек 2011, 21:09

Може да записваш всички данни за клиент също и да се търсят клиенти по различни покзатели. Има елементарен текстов редактор за оформяне на документи. Цялата информация може да се запише в интернет ама на платен сайт. И пак напомням това е действащ макет изобщо не е завършена програма. Забравих да информирам начинаещите. Стартирайте файла Lawyer.exe И напомням това е заплащане в натура не е безплатно.
disident
Потребител

Мнениеот rashko » 04 Дек 2011, 22:58

Има закон за правната помощ и правно онование в ГПК откриваш основанията, позоваваш се на тях, прилагаш попълнената декларация и е малко вероятно желанието ви да се сбъдне.......
Д Е К Л А Р А Ц И Я
За освобождаване от такси и разноски по чл.83, ал 2 от ГПК(отм)
...............................................................................................................................
От

Долуподписаната

Декларирам, че съм:

1. Гражданин съм на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, и постоянно живея на посочения по-горе адрес.
2. Гражданско състояние: неженена
3. не притежавам собствени недвижимо имущество/извън имуществото-предмет на настоящата съдебна делба/ и движимо такова извън необходимите вещи за живот, включително и лек автомобил.
4. Нямам доходи от свободни професии
5. Нямам доходи от наеми и хонорари.
6. Нямам други източници на доходи, включително банкови влогове, дивиденти, ценни книжа или участия в търговски дружества.
7. Нямам дивиденти от земеделски кооперации, от наследства и прочие.
Известна ми е наказателната отговорност по чл.313 от Наказателния кодекс за деклариране на неверни обстоятелства.
............11.2011година С уважение:.....................
Ние без юридическо образование така правим. Колкото по-корумпирана е системата толкова по-социално слаби стават служителите в нея.
rashko
Потребител

Следваща

Назад към Взаимопомощ