начало

Парламентът дава старт на избора на ВСС, инспекторат и конституционен съдия Парламентът дава старт на избора на ВСС, инспекторат и конституционен съдия

Получаване на съдебно решение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Получаване на съдебно решение

Мнениеот Гост » 23 Ное 2005, 18:33

Искам да изпратя мой близък да получи съдебното решение за регистриране на търговско дружество. Пълномощното трябва ли да бъде нотариално заверено? БЛАГОДАРЯ!
Гост

Мнениеот исса » 24 Ное 2005, 17:28

излязлото съдебно решение може да получи всеки без необходимост от пълномощни. трябва само да каже номера на делото. разписва се че е получил решението и готово! и побързайте да си го вземете, защото текат срокове за регистрации в БУЛСТАТ и данъчното...
исса

Мнениеот анна » 24 Ное 2005, 17:32

Сроковете текът от момента на получаване на решението, а не от датата на постановяването му! Така, че за какво да бърза?! Иначе според мен ако става въпрос за СГС няма да ви го дадат без пълномощно.
анна

Мнениеот Гост » 24 Ное 2005, 17:32

не бързайте- сроковете текат от получаване на решението, а не от резолюцията на съдията или написването от секретар
Гост

Мнениеот Гост » 24 Ное 2005, 18:00

СГС дават решенията и без пълномощни. Само срещу име и подпис. Сроковете текат от датата на вземане на решението
Гост

Мнениеот пълномощникът » 24 Ное 2005, 18:14

пълномощно все пак е необходимо. В повечето случаи го дават на "доверие" (което не е правилно). Само веднъж са ми искали пълномощно - и то защо ЕТ беше жена и съвсем естествено аз във външния изглед на "той" не бях "тя".
пълномощникът

Назад към Взаимопомощ