начало

Ясни са делегатите за Общото събрание на адвокатите от страната Ясни са делегатите за Общото събрание на адвокатите от страната

присвояване на имот по насилствен начин

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Севделина Кръцева » 14 Ное 2005, 13:40

Баща ми е единствен наследник на парцел. Съседите не му дават достъп до него, защото тогава били на власт. Притежава всички документи за наследство. Взимат го по насилствен начин. След като разбират, че баща ми е починал през 1994 г. чрез свидетели си узаконяват парцела. По такъв начин следва, че аз ако ползвам нива повече от 10 години мога да си я узаконя. Можем ли по чл.126 б.ж да си върнем имота.
sisi_kratzeva@abv.bg
Севделина Кръцева

Мнениеот Пламен » 15 Ное 2005, 12:36

Може да изкате отмяна на НА по съдебен път , но това е дълъг и тромав процес/ 10 години/ за трите
инстанции.
Пламен

Назад към Взаимопомощ