- Дата и час: 10 Фев 2025, 13:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifo
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifo
Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifonov: 6610184084
- Гост
Към авторчето
Пич, интересува ме ЕГН-то на баба ти. Що не ни го кажеш, а пък след това се разкарай от форума. АЛОООООООООО, МОДЕРАТОРА! Обърни се на другата страна, че много хъркаш!
- Митко Любопитко
Re: Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov T
Anonymous написа:Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifonov: 6610184084
Да ти имам интересите
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Гост
Re: Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov T
Anonymous написа:Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifonov: 6610184084
Извинете, за какъв дявол ни е ЕГН на Слави Трифонов? Че е стар, стар е, че е грозен, грозен е, че е грубиян и това не е под въпрос, но че успява да грабне вниманието дори и на тия, като мен, дето не го понасят, шапка му свалям. Та какво ме боли за това ЕГН? АКо искате, ето и мойто 0101010101
- папарачка
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|