начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Принудително лечение - обещетение и отмяна

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Принудително лечение - обещетение и отмяна

Мнениеот lazar_gruev » 16 Май 2023, 10:12

Моя случай късае неправомерно принудително лечение в психиятрия за 2 месеца от който лежах 28 дена поради ползван болничен .Въпроса ми е какъв е срока за обещетение ?Може ли да бъде отменено освидетестването дори и на над национално ниво ?
Каква е процедурата за дела до Стразбург и Люксембург?Първо трябва дело по ЗОДОВ ли ?
Настанен съм на 14.11.2022г. делото на районен трябва да е било началото на същия месец.
По делото има лъжи и клевети който не кореспондират с истината записват се протоколи по грешен начин диктувани от съдията или кварталния погрешно . Не съм уведомен не ми позволиха адвокатска защита от моя адвокат.Записват се в протокола думи който аз не съм казал.
Психиятрите лъгаха майка ми че аз съм бил съгласен.Психиятрите и кварталния лъгаха мен че тя е съгласна тя казала че съм за валериян те ме издокараха параноиден шизофреник !
Подписала нещо което не е разбрала.
Дело пълно с престъпления ,нарушения и тн.
Да кажа също че съм международен шофьор и съм им показал трудовдоговор от 2022 година психо за водач и искаран курс за опасни товари от същата година.Бил съм луд - това е поръчка.
Какво да направя за да отпадне това освидетелстване и да бъда обещетен?
lazar_gruev
Нов потребител

Re: Принудително лечение - обещетение и отмяна

Мнениеот lisajohns » 12 Юни 2023, 14:24

lazar_gruev написа:Моя случай късае неправомерно принудително лечение в психиятрия за 2 месеца от който лежах 28 дена поради ползван болничен .Въпроса ми е какъв е срока за обещетение ?Може ли да бъде отменено освидетестването дори и на над национално ниво ?
Каква е процедурата за дела до Стразбург и Люксембург?Първо трябва дело по ЗОДОВ ли ?
Настанен съм на 14.11.2022г. делото на районен трябва да е било началото на същия месец.
По делото има лъжи и клевети който не кореспондират с истината записват се протоколи по грешен начин диктувани от съдията или кварталния погрешно . Не съм уведомен не ми позволиха адвокатска защита от моя адвокат.Записват се в протокола думи който аз не съм казал.
Психиятрите лъгаха майка ми че аз съм бил съгласен.Психиятрите и кварталния лъгаха мен че тя е съгласна тя казала че съм за валериян те ме издокараха параноиден шизофреник !
Подписала нещо което не е разбрала.
Дело пълно с престъпления ,нарушения и тн.
Да кажа също че съм международен шофьор и съм им показал трудовдоговор от 2022 година психо за водач и искаран курс за опасни товари от същата година.Бил съм луд - това е поръчка.
Какво да направя за да отпадне това освидетелстване и да бъда обещетен?

Съжалявам, че сте изпитали тези проблеми. Като езиков модел, не мога да предоставям конкретна правна консултация, но мога да ви дам обща насока. За подобни случаи винаги е препоръчително да се консултирате с адвокат, специализиран в правата на пациентите и психиатрията, който ще ви даде правен съвет, специфичен за вашата юрисдикция. Той ще ви насочи prepaidgiftbalance как да предприемете действия и как да започнете процедурата по жалба или обжалване, ако е необходимо. За делата до Европейския съд за правата на човека в Стразбург или Съда на Европейския съюз в Люксембург, отново е необходимо съдействие от адвокат с опит в международното право.
lisajohns
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ