начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Информация дали е вдигнат запора на автомобил...?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Информация дали е вдигнат запора на автомобил...?

Мнениеот ontario » 07 Апр 2023, 09:16

Здравейте,
Имах запор върху автомобил,като дългът вече е изплатен и ЧСИто е пуснало молба към КАТ за вдигане на запора. Самото ЧСИ ми каза,че това отнема на КАТ минимум седмица или две.
Въпроса е къде и как да проверявам дали вече е вдигнат запора. Аз не живея в града където е въпросния КАТ иначе бих отишъл на място.

Мерси :?:
ontario
Нов потребител

Re: Информация дали е вдигнат запора на автомобил...?

Мнениеот elenadobre » 04 Май 2023, 18:46

ontario написа:Здравейте,
Имах запор върху автомобил,като дългът вече е изплатен и ЧСИто е пуснало молба към КАТ за вдигане на запора. Самото ЧСИ ми каза,че това отнема на КАТ минимум седмица или две. You can even incorporate these positive words that start with s to your vocabulary.
Въпроса е къде и как да проверявам дали вече е вдигнат запора. Аз не живея в града където е въпросния КАТ иначе бих отишъл на място.

Мерси :?:

Ако не живеете в града, в който се намира КАТ, можете да проверите дали запорът върху колата ви е вдигнат, като се свържете директно с тях.
elenadobre
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ