начало

Юридическият факултет на УНСС стигна до полуфинал на международно състезание по медиация Юридическият факултет на УНСС стигна до полуфинал на международно състезание по медиация

Прехвърляне на МПС

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прехвърляне на МПС

Мнениеот konsa90 » 14 Фев 2012, 17:38

Преди време купих кола от човек който ми обясни,че колата се води на друго има защото я е изплащал и след това не е могъл да се свърже със собственика и така си е и останало,та както и да е...колата беше на страхотна цена и за това я взех без много да ми пука. Въпросът ми е, какво да направя за да прехвърля колата на мое име, единственото което имам като документ е малкия талон, незнам как да издиря човека от него, и какво да направя. Иначе колата си е редовна спирали са ме безброи пъти КАТ, няма проблем! Просто искам да си я прехвърля за да мога да имам сигурност,че няма да ми я взема някой, да мога и след време да я продам...абе всичко да си бъде по реда на нещата.
konsa90
Нов потребител

Re: Прехвърляне на МПС

Мнениеот centur » 14 Фев 2012, 18:36

konsa90 написа:Иначе колата си е редовна спирали са ме безброи пъти КАТ, няма проблем!

Щото първият собственик още не се е сетил да обяви колата за "открадната". "Човекът" да Ви е преупълномощавал да управлявате купената за "страхотна цена" кола?
centur
Младши потребител

Re: Прехвърляне на МПС

Мнениеот konsa90 » 14 Фев 2012, 18:57

Знам,че съм се поставил в кофти ситуация, за това търся помощ за да излеза от нея,а не упреци
konsa90
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ