начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

УЧРЕДЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ И НОТАРИАЛЕН АКТ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: УЧРЕДЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ И НОТАРИАЛЕН АКТ

Мнениеот Колега » 15 Юни 2005, 08:16

:) Май нещастниците не сме ние :)
Другото го оставям без коментар ... човек сам се излага - другите не е нужно да правят каквото и да е - само да погледат сеир :)

и знам какъв акт да направя - въпросът ми беше за акт 16 - и знаете ли какво - оказа се, че той изобщо не ми трябва :) колега - май вие не си знаете законите и вместо да обиждате другите, седнете си четете през лятото .... барем се понаучите ...

а и още нещо - не виждам точно с какво сте ми помогнали - само ме объркахте с въпросния акт 16 ... другото си го знаех ...

дааа - за да завърша най-накрая - мислили ли сте по въпроса какви са действителните ви мотиви да "помагате" на хората във форума - май единствената причина е желанието Ви да изпъкнете и да натриене носа на другите колко са зле и кви нещастници са - е , колега -само затвърждавате мнението ми, че Вие определено сте един комплексиран и озлобен човечец, който е сърдит на целия свят за собствените си несполуки ... но злостните ви нападки тук и цялото това заяждане, миличка, изобщо няма да промени особено нещата ... ако искаш да си доволна от живота си - моля - първо застани пред огледалото, погледни дълбоко в душата си и виж какво има там ... от там започва промяната и щастието - желая ти късмет ...:) Наслука :)
Колега

Re: УЧРЕДЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ И НОТАРИАЛЕН АКТ

Мнениеот донна2 » 15 Юни 2005, 08:44

наистина много интересно акт 16 не ви трябва или констативния акт равносилен на първия ,не знаете кога е приключил строежа .....във вашият случай ......невъзможно и смешно ще стигна до извода ,че и нотариуса не познава материята от онова време

примерно чл.20 -наредба №6 от 1993г. за държавното приемане на строежите ,а може би трябва да прегледате предходната наредба №6 за държавно приемане на обектите отм по капитално строителлство от 1986г отм -вие дори не казахте кога е завършен тоя строеж,я вижте там имаше един акт 16 и един констативен акт/равносилен на първия ,има едни приемателни комисии и т.н./ според зависи от строежа

Така че вие сама се объркахте като тръгнахте да чете ЗУТ , а не ЗТСУ и наредбите
донна2

Предишна

Назад към Взаимопомощ