![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
- Дата и час: 11 Фев 2025, 01:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли да пратя писмо до задържан в следствения арест
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Мога ли да пратя писмо до задържан в следствения арест
Здравейте.Приятелят ми е задържан в следствения арест докато мине делото му.Интересува ме дали мога да му пиша писмо?И дали той има право да ми отговори.Моля ви някои да ми даде някаква информация защото наистина се налага да му пиша ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
- kikinkaaa
- Нов потребител
Разбира се, че можеш да му пишеш и той може да ти отговори. нещо повече-можеш и да му отидеш на свиждане, след като си се записала предварително. Друг е въпроса дали той си заслужава... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- stefko_bg
- Младши потребител
Предаването на писма става с разрешение и след прочита им от водещия разследването.
Законът защитава зрящите, а не спящите.
- lidi07
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|