![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Дата и час: 10 Фев 2025, 14:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АВТОМОБИЛ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
АВТОМОБИЛ
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- rumpenshtilken
- Младши потребител
За да я дадете с пълномощно няма проблем, но има опсност в едни пракрасен момент да дължите данъци за 5 години назад.
Направете друго-накарайте КАТ да ви откажат писмено, че няма да я регистрират и обжалвайте отказа.
След влизането ни в ЕС има и някаква промяна за това, че режимът за № на двигателя ако не се лъжа е облекчен, нещо подобно.
Направете друго-накарайте КАТ да ви откажат писмено, че няма да я регистрират и обжалвайте отказа.
След влизането ни в ЕС има и някаква промяна за това, че режимът за № на двигателя ако не се лъжа е облекчен, нещо подобно.
- pitasht
- Активен потребител
Надявам се,че няба да бъда нахален ако ви помоля да ми разясните малко по-подробно.Ако поискам от КАТ писмен отказ те длъжни ли са да ми го дадът?И като взема писмения отказ в прокуратурата ли да си пусна обжалването или пред друга инстанция?Реално какъв ще бъде позитива за мен от тези действия? Задавам всички тези въпроси защото проблема за мен е сериозен и честно казано нямам никакви познания в тази област.
- rumpenshtilken
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|