Това ми е първи клиент(малко се шашкам),бихте ли ми помогнали за следния казус;
Клиента ми иска да си изкара нот. акт,парцела е собственост на насл. на X-1/2 ид. част-нот.акт 1986г. и 1/2 ид. част на бащата на клиента нот. акт 1973г е застроен с;
Двуетажна,двуфамилна,масивна жилищна сграда-одобрен арх. проект-1974г,реално обособена на две самостоятелни жилища със самостоятелни входове.
=Дял на насл. на Xизт.половина-нот. акт-1986г
=Дял на бащата на клиента-западна половина-1973г
Обстоятелствена проверка не мога да извърша за ид. части(ходих за съвет при пом. нотариуса).
За доброволна делба-насл. на X са в чужбина.
Какво мога да направя в случая,как да си изкара нот. акт-поне за жилището
- Дата и час: 05 Фев 2025, 08:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
koлеги помогнете
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Какъв акт иска да си "извади" клиентът? В какви отношения е клиентът със собствениците на имота? Дайте още информация.
- Sarra
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|