начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Знаете ли кантора която да търси....

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Знаете ли кантора която да търси....

Мнениеот legal76 » 24 Дек 2006, 17:53

...юристи или младши адвокати. В момента работя в една строителна фирма, но няма никаква работа и постоянно се чудя за какво съм там. Скоро издържахизпита за адвокати / младши адвокати и ми се ще да съм в това поприще, но сам ..чудя се дали ще стане

Весели празници на всички
legal76
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 24 Дек 2006, 21:27

Ако чакаш някой от тук да те покани ще има доста да чакаш !Как бъде в адвокатска кантора не се влиза лесно-особено ако не си дете на адвокати,или няма кой да те съжали и да те вземе.

За това - сам се заинтересувай къде какви възможности има.И как ще си в началото,което за мл.адвокат е много-много трудно.

Ако си юрисконсулт в тази строителна фирма прецени сам за себе си кое е по-добре-да опиташ като адвокат или да си останеш юрисконсулт.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Назад към Взаимопомощ