начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Посъветвайте ме,моля!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Посъветвайте ме,моля!

Мнениеот snejoky » 07 Дек 2006, 19:17

Получих заплахи,чрез SMS от една госпожа,че ще ще уреди уволнението ми от работа,заради нейни лични амбиции.Полицай съм,а тя бившата възпитателка в детската градина,която посещават децата ми.Имали сме дребни спорове свързани с поведението й в градината и за това си мисли,че аз съм виновен , да не и е подновен трудовият договор и е останала без работа.Подал съм жалба и обяснение в съответното РПУ и рапорт до началника ми. Днес ме извикаха в службата да напиша обяснение, защото въпросната госпожа е подала жалба срещу мен до началниците ми. Какво друго може да предприема срещу нея, за да престане този тормоз от нейна страна? Да дам ли жалба в прокуратурата за заплахи и тормоз? Моята жалба е пусната 10 дни преди нейната, докладната също. Заслужава ли си да си търся правата по съдебен път? Посъветвайте ме, моля какво да направя. Ще ви бъда много благодарен. Да си наема ли адвокат?
snejoky
Нов потребител

Мнениеот nikolova_bayer » 08 Дек 2006, 00:04

Според мен подай жалба за тормоз , но преди това ,след като отново получиш sms и се обади и поговорете .Естественно , ще запишеш разговора , и ще го представиш като доказателство с жалбата.
nikolova_bayer
Нов потребител

Мнениеот snejoky » 08 Дек 2006, 11:37

SMS-ът бе само един и от тогава не отговаря на непознати номера. Районният инспектор я търси по телефона, началника ми също, но тя не вдига телефона. Обаче в нейната жалба срещу мен си е написала адреса и същия телефон за връзка. Аз не и се обаждам, защото после ще каже,че аз съм я тормозил по телефона. И без това е писала, че съм карал хора да и се обаждат и я притесняват. Ако районния инспектор или моят началник като я търсят го смята за тормоз,това е друг въпрос.
snejoky
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ