начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

GSM безспокойства и заплахи

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

GSM безспокойства и заплахи

Мнениеот fredi64 » 05 Окт 2006, 12:51

Много често ме безспокоят по GSM-а, но от скрит номер . Има ли начин да го прихвана и как? Как да го осъдя този терорист, който ме притеснява по всяко време на денонощието.
fredi64
Нов потребител

Мнениеот tankovbg » 05 Окт 2006, 13:17

Има начин но никой няма да го направи. Как така е скрит номера, не излиза ли на дисплея ти ? Ако излиза го запиши и изготви жалба до РПУ на РДВР. Те доколко ще предприемат действия е божа работа, обикновено нищо не правят. Тези дни имах такъв случай, даже се обадих до дежурния на РДВР по време на разговор с това лице, исках да го прихванат и т.н. но нищо такова не се случи. На следващото му обаждане му теглих една солена нашенска, той ми отвърна със същото и по вече не се е обаждал. Моя обаче се представи за мой роднина и искаше 1000 лв.
tankovbg
Потребител

Мнениеот Biby » 05 Окт 2006, 14:33

Два варианта:
1. Записваш точният час и дата на позвъняванията. Отиваш в М-тел /или към който оператор си/ и обясняваш ситуацията, даваш им часовете и датите и чакаш те да направят нещо - най-вероятно е да го предупредят да престане.
2. Сменяш си номера :lol:
Biby
Потребител

Назад към Взаимопомощ