начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Знаете,ли къде в София юрист може да получава добра заплата

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Знаете,ли къде в София юрист може да получава добра заплата

Мнениеот asen76 » 09 Сеп 2006, 13:47

Здравейте, има ли някой от Вас представа къде юрист в София може си докарва добра заплата? Завърших наскоро и търся работа. Това което ми прави впечетление, е че заплащането е между 300 и 400 лв. Съгласен съм дори и на по-малко в началото (все пак съм без опит), но като разговарях с няколко работодатели увеличение във времето не се предвижда. Ако някой знае добра фирма моля да посочи.

ПОЗДРАВИ,
asen76
Нов потребител

Мнениеот ralitsa » 09 Сеп 2006, 14:01

Ох, душичка.... :D
ralitsa
Потребител

Мнениеот gosho72 » 09 Сеп 2006, 14:06

Вижте,не знам какво имате в предвид добра заплата-но ако Ви предложат работа като юристконсулт приемете и започнете.Навсякъде вече е заложено конкурсното начало-даже и за младши адвокат ще трябва да се явявате на изпит.
За момента по-важно за Вас е да започнете юридическия си стаж,а пък за заплатата има време.
gosho72
Потребител

Мнениеот desidesi » 09 Сеп 2006, 17:23

Страшно е трудно, защото пазара е пренаситен. Но пък смятам, че ако човек дерзае, има шансове да си извоюва нещо добро. Иначе закакво сме учили толкова години. Не знам обаче коя кантора търси юристи. Езици знаете ли
desidesi
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ