- Дата и час: 10 Фев 2025, 01:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
регистриране на спорт
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
регистриране на спорт
Колеги, искам да регистрирам един вид спорт, по-различен от вече известните.Някакви идеи къде да попрочета?
- andy
- Нов потребител
Изрази се по-ясно. Какво да му регистрираш на спорта. Спортен клуб ли искаш да правиш или сам да си спортуваш в къщи.
- maria01
- Потребител
Напълно съм съгласен с коментара на Мария. Тъй като темата е несериозна. Защото ако се подходи сериозно и въпроса е как да се регистрира спортен клуб по българско винчунтайджин кунг фу, дори федерация за един юрист е повече от ясно при условията на ЗЮЛНСЦ.
Но тъй като въпросът е какъв нетрадиционен спорт да се практикува .аз само ще дам идея за федерация по бискенбол или креватно гребане или глупгол
Майтап бе. Моля за извинение ако съм изразил с експлицитни изразни средства моето становище. Но това не цели дискредитиране на автора а просто освежаване на форума.
Но тъй като въпросът е какъв нетрадиционен спорт да се практикува .аз само ще дам идея за федерация по бискенбол или креватно гребане или глупгол
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Майтап бе. Моля за извинение ако съм изразил с експлицитни изразни средства моето становище. Но това не цели дискредитиране на автора а просто освежаване на форума.
- nezret
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|