начало

244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища 244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища

Съгласуване на ПБЗ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съгласуване на ПБЗ

Мнениеот mtashev » 19 Дек 2008, 11:44

Здравейте.

От около 8 месеца се боря с бюрокрацията в Столична община, за да ми разрешат да направя пристройка към къщата, в която живея :)

В момента съм на финалния етап и ми остава само да съгласувам проектите за ПБЗ. Проблемът ми е, че единственото, което ми казаха от общината е, че трябва да ги съгласувам, но нито ме уведомиха с кого, нито къде :)

Ако някой има възможност да ме просветли какво точно трябва да направя и къде трябва да съгласувам тези проекти, ще му бъда много благодарен.
mtashev
Младши потребител

Re: Съгласуване на ПБЗ

Мнениеот tonina1 » 23 Дек 2008, 12:41

1.Столична дирекция на вътрешните работи – Пътна полиция КАТ
2. Столична община – Сектор „Организация и безопасност на движението”
tonina1
Нов потребител

Мнениеот naughty » 05 Яну 2009, 18:16

аз съгласувах преди месец, на ул Будапеща,близо до Дондуков е за ПБЗ, после и в КАТ ще те пратят, на третия етаж
naughty
Потребител

Мнениеот mtashev » 06 Яну 2009, 11:10

Благодаря ви за съдействието.
mtashev
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация