начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

прокуроpска забрана

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прокуроpска забрана

Мнениеот veni_ol » 10 Ное 2014, 22:49

Здравейте.
Казуса е следния:
Имам кредит,които е предсрочно изискуем поради невнасяне на 3-4 вноски.10300 главница и 400 наказателна лихва.Преди няколко месеца е бил прехвърлен от банката на някаква фирма за събиране на вземания.Те ми звъняха 10000 пъти,но в един момент спpяха.Аз бях във чужбина и сега се прибрах за един месец.Още докато съм бил извън България съм получил писмо ,което предполагам е било от ЧСИ,но понеже не съм бил тук,е върнато със основание,че лицето не е в БГ.Преди 2 седмици се върнах в БГ и реших да видя какво става с този kредит.Отидох до банката и решихме да го рефинансираме,но получих отказ понеже не са се минали повече от 5 години от предишното ми рефинансиране.И от банката ми казаха,че не могат нищо повече да направят по въпроса и аз трябва да чакам да получа друго писмо от ЧСИ.Въпросът ми е :след 2 седмици трябва да се върна в UK,има ли опасност да е влязла прокуроpска забрана да излизам от страната?И какво бихте ме посъветвалии да направя в тази ситуация?
veni_ol
Нов потребител

Re: прокуроpска забрана

Мнениеот ivanov_p » 10 Ное 2014, 22:58

Понеже банките са народни изедници ще те посъветвам да провериш дали срещу теб има дело в районния съд по постоянен адрес.
ivanov_p
Активен потребител

Re: прокуроpска забрана

Мнениеот neutralen » 10 Ное 2014, 22:59

Прокурора не се меси в такива дела
neutralen
Активен потребител

Назад към Административно право