начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Поредната законодателна полюция

Дискусии и предложения по проекти за закони

Re: Поредната законодателна полюция

Мнениеот Boogie » 08 Апр 2003, 19:21

И донякъде в поредното безсмислие се промъкна успокоително депутатско изказване ,че всъщност тези норми са с превантивен и възпитателен.К'во ще кажете и да са с пожелателен.....М...дааааа.Пук!А иначе Агенция за защита на детето трябва да е силен орган,наистина.
Инвестирайте!За бога ,инвестирайте.Това е пътят кум промяната!
Boogie

Мнениеот Анастасия » 11 Апр 2003, 23:52

:))))))))
Чудесен си е закона, вече каквото и да им се случи на децата, държавата си е измила ръцете - родителите са виновни и за високата престъпност и за това че наркопласьори се разхождат необезспокоявани край училищата и за всичко. Но за държавата остава все пак едно задължение-да размахва големия пръст и да глобява наред затова че не е способна да осигури нормална среда в която тези деца да могат да растат нормално без да са заковани до полата на мама :)))))))
Анастасия

Мнениеот Маева » 15 Апр 2003, 13:12

Вчера проведох един мног интересен разговор с една лекерка. От позицията на дългогодишен професионалист тя изрази едно много интересно за мен мнение, което ще се опитам да пресъздам. Прощавайте, че не е от юрист, но мисля, че заслужава внимание по темата.
"В България, умишлено се провежда геноцид - това личи както от здрвната реформа, така и от реформата в образованието. Някой има интерес страната ни да се превърне в отпадък. За болните - да умират, за децата - да си пушат трева на воля и да се бодат. Естествено удрят се първо най-уязвимите..."
Не съм песимист и обичам Родината си, но не мога да не виждам фактите, а не знам какво да мисля, още по-малко не знам какво да направя, за да помогна.
Маева

Мнениеот Калина » 08 Май 2003, 05:56

Лошо нема, само дето българинот неможе да си го позволи....
Калина

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти