начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

адвокатски услуги

Re: адвокатски услуги

Мнениеот fetisov » 11 Мар 2011, 09:38

frauddobcho написа:ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ В "ЛИЧНИ" :wink: :wink: :wink:

МОЖЕ ПЪК НЯКОЙ ДА СЕ ОПУЛИ ЕТО ТАКА :shock:
И ДА СЕ ЧУДИ КАКВО ЛИ Е СТАНАЛО,НО НЯМА ДА МУ КАЖЕМ :lol: :wink: :D

Да, обаче тази идея по тази тема първо аз я написах :wink: , така че и аз имам право да знам какво е станало там. :D
fetisov
Потребител

Мнениеот DEKAH » 11 Мар 2011, 10:35

fetisov написа:

Да, обаче тази идея по тази тема първо аз я написах :wink: , така че и аз имам право да знам какво е станало там. :D

Продал си е левия бъбрек, за да плати на адвокат.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот frauddobcho » 11 Мар 2011, 12:01

DEKAH написа:
fetisov написа:

Продал си е левия бъбрек, за да плати на адвокат.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ето го първият ШПИОНИН :arrow: /"DEKAH"/,който не се стърпя и се издаде - от яд :!: :!: :!:
Какви ли грешки не правят хората от ЯД - няма ненаправени такива.....
А шпионите-те не са хора,те са нещо,за което не си заслужава да се обръща внимание ТУК !
Така е ТУК ние трябва да се пазим от тях ...
Пък на вън те ще се пазят от нас и така ..............
Този гноен абцес,тази ГАДНА част от обществото,наречена"агенти",доносници и шпиони,существува навсякъде по света и рано или късно си намира заслуженото по заслуги... Шпионите,гадните шпиони-трябва да се колят като прасета http://video.data.bg/23/1974 :!: :!: :!:
Последна промяна frauddobcho на 11 Мар 2011, 12:34, променена общо 1 път
ЖИВОТА Е ТРЪРДЕ КРАТЪК,КАКТО И КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В НЕГО !!! ИЗЖИВЕЙТЕ ГО ДОСТОЙНО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА ВСЕКИ КРАТЪК МИГ ЩАСТИЕ !!!
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот frauddobcho » 11 Мар 2011, 12:25

Изпратих ти лично съобщение и на теб "fetisov" :wink:
Разбира се,че имаш право да знаеш какво е станало...
Аз :!: УДИВЕН :!: и съм ти НЕВЕРОЯТНО,страшно много благодарен за безценният съвет,който ми даде,за оказаната помощ/подкрепа и обърнатото внимание :wink:
- БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО "fetisov" :!: :!: :!:
Дано съществуват повече хора,като Теб,дано ги има повече такива,защото иначе в близките 100-тина години = ще се самоунищожим като народ и държава!
ЖИВОТА Е ТРЪРДЕ КРАТЪК,КАКТО И КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В НЕГО !!! ИЗЖИВЕЙТЕ ГО ДОСТОЙНО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА ВСЕКИ КРАТЪК МИГ ЩАСТИЕ !!!
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 11 Мар 2011, 16:17

На теб ти е необходима специализирана помощ. Обърни се към психолог. Имаш проблем с гнева. Никой с нищо не ти е длъжен. Още по-малко някой в този форум.

Това, че си нискоинтелигентен и не можеш да разбереш към кой да се обърнеш за помощ не е срамно. Срамен е начинът, по който се обръщаш към напълно непознати хора и ги обиждаш и квалифицираш.

Не съм ничий шпионин, нито пък ме е било яд за нещо. Съобразявай се малко като пишеш. Анонимността ти е привидна. Вярвай ми.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот frauddobcho » 12 Мар 2011, 16:03

Аз не съм искал да те обидя...Мислех,че ще се гордееш с това определение :mrgreen:
Вътре станах агресивен да... Не мога да си обърна и другата буза-схващаш ли?
Ти ми забиваш шамар аз отвръщам точка.
Левия-десния бъбрек сещаш ли се ???
Не съм анонимен.Изобщо не се притиснявам от нищо.АНОНИМНОСТ не ми трябва :!:
Аз не претендирам за висока ителигентност-схващаш ли ??? Да-не съм учил толкова много и съм невеж и не ме е срам от това.За това питам. И такива като теб ми пречат,като се заяждат,провокират и т.н. !!! Ако беше интелигентен нямаше на мой гръб да се опитваш да печелиш точки пред незнам кой/я,като се правиш на много интересен-"на умрело куче нож да вадиш",това го правят само комплексирани смешници,тъпи копелета или тези,които имат интерес от това...
. Ние с ниския инелект,на такива като теб,казваме така :
- Седи мирен "Рекси",спри се докато е време....
Или помогни или не пречи ... Ще се окажеш някога на мое място и ще разбереш колко е кофти да има такива,като теб. "Не е важно-на мен да ми е добре,по-важно е-на Вуте да му е зле" Знаеш ли я тази поговорка "НАНЕ" :?: :?: :?:
frauddobcho
Младши потребител

Предишна

Назад към Право на ЕС