- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
izpit za pravosposobnost
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
izpit za pravosposobnost
Nqkoi da znae slu4aino koga 6te byde sledva6tiqt izpit za pridobivane n ajuridi4eska pravosposobnost?
- raad
Re: izpit za pravosposobnost
на 10 септември,за повече информация погледнете тук http://www.mjeli.government.bg/messages.aspx
в края на страницата, следва да знаете,че за да се явите на изпита трябва да подадете заявлението до 20-ти предния месец.
в края на страницата, следва да знаете,че за да се явите на изпита трябва да подадете заявлението до 20-ти предния месец.
- drazena1
- Младши потребител
Drazena, a znae6 li sled 10 .09. sledva6tata data koga 6te e? gore-dolu prez kakyv period ot vreme se provejda izpityt?
- radinela
на 08.10 е по-следващата дата
- barabar
- Младши потребител
Mojete li da mi kajete kak tochno se procedira v sluchai , che sam podala molba za iuridicheski staj prez mesec qnuari do mart, no ne sam se qvqvala.Tr-va li da se podava novo zaqvlenie za staj ili...kam kogo tr-va da se oburna?
- NONAMEFOR
Министерството на правосъдието уведомява всички заинтересовани, че през 2004 година изпит за придобиване на юридическа правоспособност ще се провежда от 9.00 часа в сградата на министерството, както следва:
- за приключващите стаж в края на месец юли или август – на 10 септември 2004 г.;
- за приключващите стаж в края на месец септември – на 8 октомври 2004 година;
- за приключващите стаж в края на месец октомври – на 5 ноември 2004 година;
- за приключващите стаж в края на месец ноември – на 10 декември 2004 година.
За явяване на изпит стажант-юристът подава писмено заявление до министъра на правосъдието чрез председателя на съответния окръжен съд, към което прилага стажантската си книжка, надлежно заверена от съответния съд, прокуратура и следствена служба.
Списъкът на допуснатите до изпита стажант-юристи ще бъде публикуван на официалната страница на Министерството на правосъдието в Интернет в тридневен срок преди датата на провеждането на същия.
- за приключващите стаж в края на месец юли или август – на 10 септември 2004 г.;
- за приключващите стаж в края на месец септември – на 8 октомври 2004 година;
- за приключващите стаж в края на месец октомври – на 5 ноември 2004 година;
- за приключващите стаж в края на месец ноември – на 10 декември 2004 година.
За явяване на изпит стажант-юристът подава писмено заявление до министъра на правосъдието чрез председателя на съответния окръжен съд, към което прилага стажантската си книжка, надлежно заверена от съответния съд, прокуратура и следствена служба.
Списъкът на допуснатите до изпита стажант-юристи ще бъде публикуван на официалната страница на Министерството на правосъдието в Интернет в тридневен срок преди датата на провеждането на същия.
- drazena1
- Младши потребител
отиди в ОС,където си щяла да си проведеш стажа,административния секретар ще ти обясни всичко.
- drazena1
- Младши потребител
Drazena ,blagodarq ti mnogo za cennata za men informaciq!:)
No imam oshte edin vypros/dano ne stana nahalna/:)
Sled uspeshno vzet izpit za pravosposobnost v kakyv srok se izdava svidetelstvoto za pravosposobnost?
No imam oshte edin vypros/dano ne stana nahalna/:)
Sled uspeshno vzet izpit za pravosposobnost v kakyv srok se izdava svidetelstvoto za pravosposobnost?
- raad
Веднага ти издават служебна бележка, а след около месец е готово и самото свидетелство.
- Гери
zdraveite iskam da popitam kak minava samia izpit nikoi kava 4e e formalen a drugi 4e tribva da se gotvish kkavo da nparavia
blagodaria vi
blagodaria vi
- iani_79
Ако скоро си завършил и си провел сериозно стажа си трябва да си си подготвен,просто прегледай конспекта,нещата трябва да са ти съвсем ясни,ако смяташ че имаш пропуски ги попълни.Изпита се води формален,обаче има изпитващи,които доста си питат.Аз се явявах през май,доколкото разбрах нямаше скъсани,но поне моя изпитващ отделяше по около 15 мин. на човек и се питаше доста неща от конспекта,но беше много добре настроен.Спокойствието в такива случаи е много важно.
Успех .
Успех .
- drazena1
- Младши потребител
колеги, а някои би ли ми казал от каде да си взема въпросния конспект?
благодаря ви.
благодаря ви.
- чочо
По-нагоре съм написала страницата на Министерството на правосъдието,колеги
://www.mjeli.government.bg/messages.aspx
ама кой да прочете
успех
://www.mjeli.government.bg/messages.aspx
ама кой да прочете
успех
- drazena1