начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Kak e izpityt pri Orlin Borisov?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Kak e izpityt pri Orlin Borisov?

Мнениеот tedyana » 21 Сеп 2005, 15:46

Predstoi mi izpit po MPP i bih iskala da znam (ako nqkoi ima jelanie da drasne 2 -3 reda)kak minava izpit pri Orlin Borisov v SU?A toi veche e profesor za vsichki ot foruma koito ne se bqha zapoznali s tozi fakt!Blagodarq! :?:
tedyana
Младши потребител

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2005, 16:09

Orlin Borisov mi e prepodaval v BSU, togava beshe ot spokoinite prepodavateli po pravo.
Гост

Мнениеот lazar_petrov » 22 Сеп 2005, 13:39

Ха,
При проф. О.Борисов ли се плашиш?

Олелеееее, ако знаеш какво ще те чака по-нагоре, не е истина. Най-малкото - като ти дойде доц. И.Русчев по Гражданско право. Ами после - проф. А.Стойнов по Наказателно....

О, ама и аз какво съм захванал да пиша... Изпитът по МПП минава приятно и самият проф. Борисов е приятен човек.

Успех!

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот Гост » 22 Сеп 2005, 14:55

ИЗПИТЪТ ПРЕМИНАВА ЛЕСНО.
Гост

Мнениеот tedyana » 22 Сеп 2005, 16:19

Blagodarq vi 4e otkliknahte na vyprosa!Az v momenta sym na lekcii pri Doc.Ruschev i 4estno kazano sym s mnogo dobri vpe4atleniq ot nego!Za men toi e edin ot malkoto vyv fakulteta,koito se stremi da ni dade znaniq,koito shte ni bydat nujni v praktikata!Poneje az ve4e rabotq v tazi sfera mi e bezkraino polezno da prisystvam na lekciite mu!Vse pak ako nqkoi ima testove ot minali godini bih se radvala da mi gi izprati na email-a!
blagodarq oshte vednyj!
tedyana
Младши потребител

Мнениеот Гост » 22 Сеп 2005, 22:44

Boze upazi tezi juristi-O. Borisov stanal profesor. Mnogo mnogo zalko, 4e tolko nekadurni hora stavat profesori.
Гост

Мнениеот lazar_petrov » 24 Сеп 2005, 13:41

Tedyana,

Ти в каква форма на обучение си? Задочно???
И - кой курс? II-ри>
Аз имам един или два <не помня вече - стар човек съм станал :)> теста на доц. Русчев <като каза него - наистина си заслужава да се ходи на лекциите му, макар и да има малко крайно чувство за хумор, и някои крайни идеи, но... важно е СЪДЪРЖАНИЕТО!>, но, за жалост, не мога да ти ги пратя по e-mail, а по-добре ще е да ти ги дам преснимани.

Само трябва да се разберем нещо.

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот tedyana » 24 Сеп 2005, 14:55

da zadochno sym i sym 2 kurs!Az sega ne sym na lekcii zashtoto mi svyrshi otpuskata!samo kaji kyde ti e udobno i shte se razberem!
tedyana
Младши потребител

Мнениеот lazar_petrov » 24 Сеп 2005, 22:32

tedyana написа:da zadochno sym i sym 2 kurs!Az sega ne sym na lekcii zashtoto mi svyrshi otpuskata!samo kaji kyde ti e udobno i shte se razberem!

Zdrasti :)

Dai po-dobre edin e-mail, za da se razberem po nego.

P.P. I edin syvet - cheti lekciite na doc. d-r I.Ruschev - i statiite mu. I se gotvi za neshto mnogo iznenadvashto na izpita...

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот Гост » 25 Сеп 2005, 12:12

lazar_petrov написа:
tedyana написа:da zadochno sym i sym 2 kurs!Az sega ne sym na lekcii zashtoto mi svyrshi otpuskata!samo kaji kyde ti e udobno i shte se razberem!

Zdrasti :)

Dai po-dobre edin e-mail, za da se razberem po nego.

P.P. I edin syvet - cheti lekciite na doc. d-r I.Ruschev - i statiite mu. I se gotvi za neshto mnogo iznenadvashto na izpita...

Dura lex, sed lex.

tozi izpit izobsto ne e tolkova slozen kakvo si se naplasil i ti i momi4eto plasis prosto iska da se razbira materiala za 10 dni usurdno 4etene si go vzeh bez problem.
Гост

Мнениеот tedyana » 25 Сеп 2005, 13:05

Blagodarq za syveta!Az veche sym se orientirala kym negovite lekcii!A statii kyde e publikuval?E-mail za kontakt tedyana@lex.bg
Blagodarq!
tedyana
Младши потребител

Мнениеот vesko_atanassov » 25 Сеп 2005, 22:10

[/quote]Само трябва да се разберем нещо
vesko_atanassov

Мнениеот vesko_atanassov » 25 Сеп 2005, 22:13

lazar_petrov,ne izpuskai sharancheto!
vesko_atanassov

Мнениеот lazar_petrov » 26 Сеп 2005, 09:30

vesko_atanassov написа:lazar_petrov,ne izpuskai sharancheto!

А-ка-хам, колега Атанасов!

:lol: :wink: :) :D
lazar_petrov
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити