- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за магистрати
|
|
Re: конкурс за магистрати
това не е шега.
проблемът е в пропускателния режим в съдебната палата и огромните опашки които всеки ден ги има без да има конкурс за магастрати. А какво ще бъде положението утре и в други ден не ми се мисли!!!! освен това дали ще пуснат кандидатите да влизат в сградата по време на обедната почивка от 12:00-13:00ч.
проблемът е в пропускателния режим в съдебната палата и огромните опашки които всеки ден ги има без да има конкурс за магастрати. А какво ще бъде положението утре и в други ден не ми се мисли!!!! освен това дали ще пуснат кандидатите да влизат в сградата по време на обедната почивка от 12:00-13:00ч.
- Д.И.
Министре, аз съм новобранка,- ще се явявам за първи път, нямам познати , които са се явявали на такъв конкурс, може би въпросът ми е глупав, но не ми е ясно писмения и устния изпит в един ден ли се провеждат?
- мери
Прочетете си Наредбата, там го пише прекалено ясно - устния изпит е не по-рано от 20 дни след обявяване на резултатите от писмения!!!
- Anita_79
Re: А КАЗУСИТЕ?
А някой ще бъде ли така добър да публикува казуси от предходни изпити? Предварително Ви благодаря!!!!
- milena_a
Колеги взехте да ставате смешни вече,за да не ползвам друга дума,всичко е публикувано,но някой трябва да го прочете,прочетете цялата тема и всичко ще ви стане ясно.
- hedera
за магистратиhedera написа:
> Колеги взехте да ставате смешни вече,за да не ползвам друга
> дума,всичко е публикувано,но някой трябва да го
> прочете,прочетете цялата тема и всичко ще ви стане ясно.
> Колеги взехте да ставате смешни вече,за да не ползвам друга
> дума,всичко е публикувано,но някой трябва да го
> прочете,прочетете цялата тема и всичко ще ви стане ясно.
- гистра
Ох,
Ако аз ще ви изпитвам, още от сега бих се изплашил. Каква е тази детска градина? Вие май не четете нищо друго освен заглавия. Не четете публикациите, които живо ви интересуват и ще ме убедите, че сте чели закона.
Ако аз ще ви изпитвам, още от сега бих се изплашил. Каква е тази детска градина? Вие май не четете нищо друго освен заглавия. Не четете публикациите, които живо ви интересуват и ще ме убедите, че сте чели закона.
- Торбалан
Правилно, но все пак благодаря!!!
- mari
- Младши потребител
Здравейте, господин Съдия- изпълнител,
бих искала да се възползвам от щедрото ВИи (и мило) предложение и да получа казусите от минали години,
предварително благодаря!
Моля, изпратете ги на следния e-mail: katia_spassowa@lex.bg
бих искала да се възползвам от щедрото ВИи (и мило) предложение и да получа казусите от минали години,
предварително благодаря!
Моля, изпратете ги на следния e-mail: katia_spassowa@lex.bg
- katia_spassowa
- Младши потребител
Прости им, влез им в положението. Млади са още, неопитни:-) Иначе амбицията е налице, това е важно!
Аз като знам как минават конкурсите за нищо и никакви длъжности в администрацията, пък представям си за магистрат как ще стоят нещата. Все пак успех на всички:-)
Аз като знам как минават конкурсите за нищо и никакви длъжности в администрацията, пък представям си за магистрат как ще стоят нещата. Все пак успех на всички:-)
- Bonev1
няма никаква грешка в промяната на мястото за подаване на документите.на 20.10.04 год. г-н Филчев на два пъти посети сградата на ВСС.При второто си посещение дори даваля дъжд и той остана много очуден за какво е тая дълга опашка/ и то на централна столична улица,пред погледите и на чужди граждани/.
след като му обясних,че в коридора/входните стълбища/ се приемат документите на кандидатите за младши магистрати,той категорично заявиуче ще направи всичко възможно този цирк да не продължава.Така че бъдете спокойни.в сградата на съдебната палата условияута са значително по-добри.Успех на
кандидатите.
след като му обясних,че в коридора/входните стълбища/ се приемат документите на кандидатите за младши магистрати,той категорично заявиуче ще направи всичко възможно този цирк да не продължава.Така че бъдете спокойни.в сградата на съдебната палата условияута са значително по-добри.Успех на
кандидатите.
- richi
- Нов потребител
Вчера, може би поради липсата на навременна организация документите се приемаха във ВСС.Имаше много народ.За днес не знам.
- LageG
Да, наистина вчера до 11.00ч. имаше около 100 души на опашката. и г-н Филчев мина и много се учуди какво става; по-късно следобед опашката вече я нямаше......
- дарина
Колеги, как се разви шоуто по преместването на чакащите колеги вчера и в колко часа се случи това?
- adresat
Колеги , с риск да си навлека гнева ще кажа че това е едно БЕЗУМИЕ . Днес минах през Съдебната палата и минавам през ВСС и влизам та да питам нещо си и едно момиченце , колежка , дошло милото от Стара Загора и се върти като шугаво не знае на къде да хване . Та думата ми е не е редно това , тя дори не знае къде е Съдебната палата , а там са СГС , Гл. прокуратура , Апелативен съд и др.
Трябва да е спре с тази централизация на всичко в ръцете на ВСС . Не мислите ли ???????????
Трябва да е спре с тази централизация на всичко в ръцете на ВСС . Не мислите ли ???????????
- гала
Вие от какво се възмущавате- от това, че колегата не знае къде се намира Съдебната палата-София, или от това, че организацията по подаване на документите е крайно неефективна и се причиняват изключителни неудобства на хората, вкл. и на тези,пристигнали от провинцията специално за случая.
Всъщност и аз не знам къде се намират съдебните институции в Ст. Загора;)
Всъщност и аз не знам къде се намират съдебните институции в Ст. Загора;)
- Pitanka
И двете неща се нуждаят от промяна , те просто са взаимно свързани . Какъв е смисъла всичко живо , желаещо да кандидатства за конкурсите , да идва в София и да подлудява .
И обратното също е твърде грозна сцена, не мислите ли ????
И обратното също е твърде грозна сцена, не мислите ли ????
- гала
Наистина колеги голямо безумие е трябва да направят конкурсите на местно ниво ,за да кандидатствам за Варна трябваше да отида чак до София.Другото което е гледам ,че има колеги които изреждат всички градове.Ако са на местно ниво самнява ме всеки да кандидатства на всякъде.
- сиси
Predi nyakolko godini kolega,konkursite se provejdaha to4no taka kakto kazvate Vie-na mestno nivo.Pyrviyat centraliziran konkurs za magistrati be6e prez zimata na 2002g.(kraya na noemvri i na4aloto na dekemvri).Az li4no smyatam,4e e po-uda4no konkursite da sa centralizirani,tyi kato na mestno nivo korupciyata e o6te po-golyama.A moje bi Vie to4no na tova raz4itate?:):).Ina4e e publi4na tajna,4e tova ne sa konkursi,a tyrgove-pe4eli tozi,kojto predloji pove4e!
- 100F
Знам че преди бяха на местно ниво.Но цялята тази галимация ходене до София ,загуба на време ,средства просто се чудех дали си заслужава сам казахте кой печели конкурса.
- сиси
|
|