начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

конкурс за магистрати

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: konkurs

Мнениеот гала » 14 Окт 2004, 12:57

Може и копие . Ама за психото мисля 4е не е нужно .
гала

blagodarq

Мнениеот 6969 » 14 Окт 2004, 12:59

blagodarq Vi kolega!
6969

Re: blagodarq

Мнениеот жабата » 14 Окт 2004, 14:03

Колеги, а на изпита може ли да се носи елка, сателитен телефон, пила за нокти, ножица, ловна пушка /едноцевка/ и тройка кебапчета?
А има ли проблем да се ява на конкурса без изкуственото си око?
Ами ако не спечеля конкурса, какво ще правя? Не искам цял живот да работя, като санитар в моргата /ул.Здраве №2/
Моля, отговорете ми. Важно е.
жабата

Мнениеот sonia » 14 Окт 2004, 14:23

Bravo,Jaba!Aman ot tupi vuproscheta!жабата написа:

> Колеги, а на изпита може ли да се носи елка, сателитен телефон,
> пила за нокти, ножица, ловна пушка /едноцевка/ и тройка
> кебапчета?
> А има ли проблем да се ява на конкурса без изкуственото си око?
> Ами ако не спечеля конкурса, какво ще правя? Не искам цял живот
> да работя, като санитар в моргата /ул.Здраве №2/
> Моля, отговорете ми. Важно е.
sonia
Младши потребител

Мнениеот В.Т. » 14 Окт 2004, 14:38

Д Е К Л А Р А Ц И Я

За липса на друго гражданство

Подписаната ..............................................., притежаваща л.к. № ..........................изд.на .................... от МВР – гр.................., с ЕГН ......................,

Д Е К Л А Р И Р А М:

1. Гражданка съм на Република България и нямам друго гражданство
2. Постоянният ми адрес е : България, гр....................., к.с.

Известно ми е , че при вписване в настоящата декларация на неистински данни, нося наказателна отговорност по чл.313 от Наказателния кодекс.

11.10.2004г. Подпис
В.Т.

Re: декларация за гражданство

Мнениеот конкурс за магистрати » 14 Окт 2004, 14:42

Д Е К Л А Р А Ц И Я

За липса на друго гражданство

Подписаната ..................., притежаваща л.к. № .................... изд.на .................... от МВР – гр..................., с ЕГН ,

Д Е К Л А Р И Р А М:

1. Гражданка съм на Република България и нямам друго гражданство
2. Постоянният ми адрес е : България, гр................. ул. ...........................

Известно ми е , че при вписване в настоящата декларация на неистински данни, нося наказателна отговорност по чл.313 от Наказателния кодекс.

11.10.2004г. Подпис
конкурс за магистрати

Мнениеот жабата » 14 Окт 2004, 16:34

Ама как така, не разбирам? Отговорете моля.
жабата

Re: конкурс за магистрати

Мнениеот Съветник » 14 Окт 2004, 16:53

Има секретна допълнителна разпоредба в Наредбата.
Ако представиш документ, че си стеснителен и чувствителен - комисията идва да те изпита в къщи, за да не се отделяш от сателитния телефон, пилата за нокти и удобната възглавничка по д...то.
Съветник

конкурс за магистрати

Мнениеот мери » 14 Окт 2004, 19:43

Колеги, бихте ли ми казали отностно казуса за прокурор дали в него влизат и граждански въпроси или е изцяло наказателен.Кога е крайният срок за подаване на документите? Има ли нещо специфично в медицинското за работа?Мерси ви предварително и успех на всичкииии
мери

обнародваха ли решението в ДВ?

Мнениеот indiAD » 15 Окт 2004, 06:50

Колеги,
Обнародваха ли решението за провеждането на конкурса в ДВ?
indiAD

Мнениеот hedera » 15 Окт 2004, 07:58

Обнародвано е в бр.88 от 8.10.2004.
hedera

Мнениеот Anita_79 » 15 Окт 2004, 08:38

Аз вчера си подадох документите, но само за младши прокурори. Няма опашки, вътре в коридора има 3 маси, на които приемат документи - за различните длъжности. Има бележки ва масите кой къде да се реди, но аз не погледнах и първо се редих на грешна опашка. На всяка има по 3-4 души, но става сравнително бързо. Само ме изнерви една лелка пред мен, която не си беше попълнила заявлението и го попълваше на масата като задаваше сума ти тъпи въпроси. Може да се подават копия на св-ва за съдимост и медицински, а оригиналите да се носят само за сравнение. Медицинските са всъщност карта за предварителен медицински преглед, попълва се само от личния лекар. Декларацията за липса на друго гражданство се пише в свободен текст. Същото важи и за автобиографията.
Anita_79

Мнениеот жабата » 15 Окт 2004, 09:52

Аз на никого не желая успех на конкурса защото сте ми конкуренция. Желая успех само на себе си.Искам да се класирам на първо място без никакви усилия /четене/
Също така бих искал да споделя, че детската ми мечта е да работя в Районна прокуратура гр. Раднево. Там е super, малко шумно ама става.
Един приятел ми каза, че в повечето интернет форуми, участниците са страшни тъпаци. Това не е вярно - ВИЕ СТЕ ЧУДЕСНИ УМНИ И С ПРЕКРАСНО ЧУСТВО ЗА ХУМОР , ОТВОРЕНИ МЛАДИ ХОРА.
жабата

Re:заинтригуван/..../

Мнениеот от жабата » 15 Окт 2004, 10:32

Знаеш ли, жаба, струваш ми се много интересен човек..........
от жабата

Мнениеот гала » 15 Окт 2004, 10:50

Ами интересен е , да . Стои си в Министерството и си чати .............................. Иначе е доста остроумен .
гала

Мнениеот Министъра на жабата » 15 Окт 2004, 11:32

Ей сега ще го изловя, Гала!!!
И ще го пратя в Раднево, но не в прокуратурата.
Там е район за задължително заселване и има ......
Министъра на жабата

Мнениеот гала » 15 Окт 2004, 11:36

Ами да , може и аз да дойда то в тая София направо ми писва . Пък ако взема и да те целуна евентуално да станеш и принц , ехеееееееееееееее .........................
гала

Мнениеот Министъра на жабата » 15 Окт 2004, 11:58

Мдаааа,
"Жабата" ще го целуват, а Министъра му - не.
Считай го за уволнен.
Министъра на жабата

Мнениеот гала » 15 Окт 2004, 12:03

Разправят че, за любовта прегради няма ..................................... мдааааааааааааааа . Но ние нещо се намесихме в иначе сериозната тема за внедряването в съдебната система ............... така че аз ще запазя дистанция .
гала

Мнениеот Министъра » 15 Окт 2004, 12:24

Правилно, Гала!
Тъй като съм вече внедрен в същата тази система - сериозен съвет към кандидатите:
На устния изпит говорете стегнато и по темата. Излишното теоретизиране ви прави да изглеждате като дървен философ. Това, което се цени на държавния изпит няма същата стойност на конкурса. Все пак 4/5 от комисията са практици. Добро впечатление прави, ако имате готовност да подкрепите тезата си с пример. Внимавайте с терминологията. На въпросите отговаряйте конкретно - теоретичният преамбюл създава впечатление, че избягвате отговора. За гражданското право - припомнете си съединяването на исковете. Това не е теория, а чиста практика. По поведението ви на конкурса се съди и за евентуалното ви поведение в съдебната зала. Успех на всички!
Министъра

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити