начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

държавен изпит

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

държавен изпит

Мнениеот гост » 04 Окт 2005, 15:30

Колеги...някой може ли да ми каже как минават държавните изпити при проф.Корнезов?
гост

Мнениеот Опитал » 04 Окт 2005, 15:35

Много добре. Само да не се впечатляваш от това, че говори все едно ти се кара. Аз му се навиках, обаче ми писа (5)
Опитал

Мнениеот jorois » 04 Окт 2005, 15:54

А освен, че говори все едно, че ти се кара, иначе заяжда ли се много? Задава ли много въпроси извън изтеглените и развити такива?
jorois
Младши потребител

Мнениеот Опитал » 04 Окт 2005, 15:59

Всичко, за което ме е питал беше във връзка с изтеглените въпроси. Излиза извън изтегленото, но се придържа него. Примерно теглиш въпрос "страни в процеса", пита за отклонения във връзка със страните. Не се заяжда изобщо, но ако не знаеш по-добре не сядай пред него. А кои са останалите в комисията?
Опитал

Мнениеот jorois » 04 Окт 2005, 16:03

Не знам още. Изпитът е в края на месец ноември и не е ясна комисията. Благодаря за информацията и съветите и поздравления за оценката :D
jorois
Младши потребител

Мнениеот Опитал » 04 Окт 2005, 16:04

Успех!
Опитал

Мнениеот jorois » 04 Окт 2005, 16:27

Благодаря!
jorois
Младши потребител

Kasmet mu e maikata!!!

Мнениеот ivens » 04 Окт 2005, 16:41

Всичко зависи от следното колега 8) Корнезов винаги върви в комплект с Боянов/декана/ в комплект и един съдия.Съдията в повечето случаи е само статис.Ако е корнезов председател може да се измъкнеш и със сравнително посредствени знания и "геройска" 3,ако обаче е Боянов трябва да си здраво подкован.В зависимост кой е председател другия не му се меси и става това което реши председателя.Това е положението ако става дума за Държавен изпит в УНСС.Нь друго място незнам.Аз се дипломирах 2001 г.рно доколкото чувам си е все така и сега :D
ivens
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити