- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Kak e izpityt pri Orlin Borisov?
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Kak e izpityt pri Orlin Borisov?
Predstoi mi izpit po MPP i bih iskala da znam (ako nqkoi ima jelanie da drasne 2 -3 reda)kak minava izpit pri Orlin Borisov v SU?A toi veche e profesor za vsichki ot foruma koito ne se bqha zapoznali s tozi fakt!Blagodarq!
- tedyana
- Младши потребител
- Гост
Ха,
При проф. О.Борисов ли се плашиш?
Олелеееее, ако знаеш какво ще те чака по-нагоре, не е истина. Най-малкото - като ти дойде доц. И.Русчев по Гражданско право. Ами после - проф. А.Стойнов по Наказателно....
О, ама и аз какво съм захванал да пиша... Изпитът по МПП минава приятно и самият проф. Борисов е приятен човек.
Успех!
Dura lex, sed lex.
При проф. О.Борисов ли се плашиш?
Олелеееее, ако знаеш какво ще те чака по-нагоре, не е истина. Най-малкото - като ти дойде доц. И.Русчев по Гражданско право. Ами после - проф. А.Стойнов по Наказателно....
О, ама и аз какво съм захванал да пиша... Изпитът по МПП минава приятно и самият проф. Борисов е приятен човек.
Успех!
Dura lex, sed lex.
- lazar_petrov
- Младши потребител
Blagodarq vi 4e otkliknahte na vyprosa!Az v momenta sym na lekcii pri Doc.Ruschev i 4estno kazano sym s mnogo dobri vpe4atleniq ot nego!Za men toi e edin ot malkoto vyv fakulteta,koito se stremi da ni dade znaniq,koito shte ni bydat nujni v praktikata!Poneje az ve4e rabotq v tazi sfera mi e bezkraino polezno da prisystvam na lekciite mu!Vse pak ako nqkoi ima testove ot minali godini bih se radvala da mi gi izprati na email-a!
blagodarq oshte vednyj!
blagodarq oshte vednyj!
- tedyana
- Младши потребител
Tedyana,
Ти в каква форма на обучение си? Задочно???
И - кой курс? II-ри>
Аз имам един или два <не помня вече - стар човек съм станал > теста на доц. Русчев <като каза него - наистина си заслужава да се ходи на лекциите му, макар и да има малко крайно чувство за хумор, и някои крайни идеи, но... важно е СЪДЪРЖАНИЕТО!>, но, за жалост, не мога да ти ги пратя по e-mail, а по-добре ще е да ти ги дам преснимани.
Само трябва да се разберем нещо.
Dura lex, sed lex.
Ти в каква форма на обучение си? Задочно???
И - кой курс? II-ри>
Аз имам един или два <не помня вече - стар човек съм станал > теста на доц. Русчев <като каза него - наистина си заслужава да се ходи на лекциите му, макар и да има малко крайно чувство за хумор, и някои крайни идеи, но... важно е СЪДЪРЖАНИЕТО!>, но, за жалост, не мога да ти ги пратя по e-mail, а по-добре ще е да ти ги дам преснимани.
Само трябва да се разберем нещо.
Dura lex, sed lex.
- lazar_petrov
- Младши потребител
da zadochno sym i sym 2 kurs!Az sega ne sym na lekcii zashtoto mi svyrshi otpuskata!samo kaji kyde ti e udobno i shte se razberem!
- tedyana
- Младши потребител
tedyana написа:da zadochno sym i sym 2 kurs!Az sega ne sym na lekcii zashtoto mi svyrshi otpuskata!samo kaji kyde ti e udobno i shte se razberem!
Zdrasti
Dai po-dobre edin e-mail, za da se razberem po nego.
P.P. I edin syvet - cheti lekciite na doc. d-r I.Ruschev - i statiite mu. I se gotvi za neshto mnogo iznenadvashto na izpita...
Dura lex, sed lex.
- lazar_petrov
- Младши потребител
lazar_petrov написа:tedyana написа:da zadochno sym i sym 2 kurs!Az sega ne sym na lekcii zashtoto mi svyrshi otpuskata!samo kaji kyde ti e udobno i shte se razberem!
Zdrasti
Dai po-dobre edin e-mail, za da se razberem po nego.
P.P. I edin syvet - cheti lekciite na doc. d-r I.Ruschev - i statiite mu. I se gotvi za neshto mnogo iznenadvashto na izpita...
Dura lex, sed lex.
tozi izpit izobsto ne e tolkova slozen kakvo si se naplasil i ti i momi4eto plasis prosto iska da se razbira materiala za 10 dni usurdno 4etene si go vzeh bez problem.
- Гост
Blagodarq za syveta!Az veche sym se orientirala kym negovite lekcii!A statii kyde e publikuval?E-mail za kontakt tedyana@lex.bg
Blagodarq!
Blagodarq!
- tedyana
- Младши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|