начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Конкурс за магистрати.

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Конкурс за магистрати.

Мнениеот indi_AD » 25 Фев 2005, 08:24

Колеги,
Сега убедихте ли се че с и без конкурс - пак връзките са решаващи. При наличие на 2 години юр. стаж, по предложение на съответния човек+познаства във ВСС, нямаш проблеми. На конкурса - в частност за мл. прокурори, на устния беше касапница. Колеги се оплакваха от "ненормалното" поведение на "изпитващите". Чух за разплакани девойки и младежи, напуснали залата след като видяли как се провежда събеседването. Отделно от това - една "младежка", която не се яви на устния има 6.00 и е класирана с място в Н-ската прокуратура.

Няколко от юзърите на този форум се постараха да вземат странна позоция при предишната тема "Назначаване в съдебната власт", ама ето, че съм прав.

П.С. Как ще коментирате "техническата грешка" при определяне на крайното класиране - при положение, че някои от втория списък ги нямаше в първия?

Пишете на български - това е БГ форум!
indi_AD

Re: Конкурс за магистрати.

Мнениеот mimi76 » 25 Фев 2005, 10:12

"Техническа грешка" е най-лесния начин да дадеш оправдание на своите действие.
mimi76
Нов потребител

Мнениеот manty » 25 Фев 2005, 10:57

Мили колеги, илюзиите са нещо, с което отдавна е трябвало да се разделим още преди изпитите.Остава въпросът струва ли си изобщо да полагаш нечовешки усилия и да губиш най-вече нерви с безкрайно чакане на оценки и класиране?!
manty

Мнениеот Kali. » 25 Фев 2005, 11:32

Кои са тези, които ги нямаше във първия списък? Кажете имена ако можете, за да не говорим на посоки.
Kali.

Мнениеот и аз бях там » 25 Фев 2005, 20:03

Коя е колежката, която не се е явила на устен и е класирана?
и аз бях там

Назад към Конкурси, изпити