- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
mlad6i sydii
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
mlad6i sydii
Kolegi,interesuvame koga moje da se o4akva konkurs za mlad6i sydii-po-specialno za Sofiq ili Varna?Kak stava obqvqvaneto mu?Kak proti4a i ima li vyob6te 4esten na4in da spe4eli6 takyv?Vyob6te koito moje da mi kaje podrobnosti,6te sym mu mnogo blagodarna!
- gogy
Re: mlad6i sydii
има една наредба за провеждане на конкурсите за магистрати. Тя е на ВСС. Конкурсите се обявяват от ВСС/в сградата и в сайта на ВСС/ Последно имаше такъв конкурс миналата година септември.Тогава имаше обявени 11 места за СГС.Това е доста голяма бройка и се говори, че скоро няма да има, въпреки че в Наредбата пише, че конкурси се обявяват най-малко два пъти годишно. Не си спомням точно но прочети наредбата, там е много подробно уредена процедурата.А дали е честен конкурса, казва ли ти някой? Мои колеги се явиха на последния конкурс иказват, че се съмняват че работата е нагласена.Но това са само твърдения..
- куна
koмисля, че конкурсът специално в СФ е честен .Познавам 2ма човека, коието спечелиха места.И двамата бяха без протекции и отлични професионалисти.
- radobul
- Нов потребител
мисля, че конкурсът специално в СФ е честен .Познавам 2ма човека, коието спечелиха места.И двамата бяха без протекции и отлични професионалисти.куна написа:
- radobul
- Нов потребител
По принцип в Държавен вестник се обявява конкурса, посочват се условията и сроковете за участие. Имам познат, който стана младши съдия в СГС и спечели конкурса, проведен миналата година септември. Доколкото го познавам, знам че с много труд и усилия си спечели мястото, а чрез далавери.
- една
Mnooooooogo sa vi povarchnostni nabludeniata, ne e li iasno za vsichki, ce sinonim na sadebni organi v Bul. e KORUPCIA........:))
Ne che vi otchaivam, no sam gotov da podaria FERARRI na vseki, koito dokaje che e stanal magistrat v Bul bez protekci...:)))alaia написа:
Ne che vi otchaivam, no sam gotov da podaria FERARRI na vseki, koito dokaje che e stanal magistrat v Bul bez protekci...:)))alaia написа:
- korupcia
Kolega,
bih Vi dokazala, no ne mislia, 4e ste si polucha Ferarito.
Naj-malkoto, zastoto ako imahte parite - i vie stiahte da si platite, ta da stanete sadia.
A moite nabludenia ne sa povarhnostni, viarno e che se otnasiat za edin konkreten sluchai, v koito sam sigurna, che stava vapros samo za MNOGO TRUD.
bih Vi dokazala, no ne mislia, 4e ste si polucha Ferarito.
Naj-malkoto, zastoto ako imahte parite - i vie stiahte da si platite, ta da stanete sadia.
A moite nabludenia ne sa povarhnostni, viarno e che se otnasiat za edin konkreten sluchai, v koito sam sigurna, che stava vapros samo za MNOGO TRUD.
- alaia
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|